„Promovăm neapărat!”

27 May. 2009, 11:46 Liga 3
„Promovăm neapărat!

CFR II Cluj a învins săptămâna trecută Șimleul Silvaniei, cu scorul de 4-2, devansându-i în clasament pe sălăjeni. Traore și compania ocupă acum poziția secundă în liga a III-a, seria C6, care asigură un loc de baraj.

 

„Obiectivul nostru în acest sezon este promovarea. Vrem neapărat să ne menținem pe locul 2, pentru a putea prinde barajul. Este un final greu de campionat, dar am ajuns în această postură datorită evoluțiilor oscilante. Am făcut pași greșiți cu echipe mai mici„, a declarat George Ciorceri, antrenorul echipei CFR II.

 

Cu două etape înainte de final, „micii feroviari” se află la egalitate de puncte cu Șimleul Silvaniei, dar având avantajul meciurilor directe. Astfel, dacă această paritate se menține până la încheierea campionatului, clujenii merg la baraj, unde vor întâlni o formație ce a terminat pe un loc similar în seriile 4 sau 5.

 

În ultimele runde, elevii lui Ciorceri vor da piept cu CSM Sebeș (locul 4), acasă, și cu Gloria Bistrița II (locul 12), în deplasare. Conducerea clubului din Gruia a renovat în primăvară arena CUG, din spatele Iulius Mall, unde evoluează CFR II, tocmai pentru a fi pregătită să găzduiască dispute de Liga a II-a.
   

 

Sursa: clujeanul.ro

 

27 May. 2009, 11:46 Liga 3
Pe aceeași temă