Poli Galați, mai bună decît CSM Focșani

05 Aug. 2009, 17:26 Liga 3
Poli Galați, mai bună decît CSM Focșani

 

 

CSM Focșani a pierdut un nou meci amical, 2-3 (1-1) împotriva colegei de serie, Politehnica Galați, partidă care s-a disputat pe terenul sintetic „Siderurgistul” din Galați. Chiar dacă la finalul celor 90 de minute au părăsit terenul învinși, elevii antrenorilor Damian Băncilă și Aurel Pastia au făcut un meci bun și greșelile din defensivă au decis soarta testului de verificare.

 

Focșănenii au început partida mai bine și Tîlvăr (7, șut prins în doi timp de portar) și Milea (20, lovitură de cap pe lîngă poartă) au prefațat primul gol al întîlnirii. Fundașii gălățeni au respins aiurea un balon la marginea careului și Mîndrescu a șutat în colțul lung (26). Gazdele au replicat prin Anghel, dar șutul acestui a lovit bara porții apărate de Borș.

 

CSM a mai irosit o ocazie, lovitura de cap trimisă de Crăciun trecînd peste poarta Politehnicii (40). Gălățenii au egalat cu patru minute înainte de pauză. Vali Toader a comis un henț inutil în propriul careu și Radu a marcat din penalty.

 

Ultimul act s-a încheiat cu acțiunea personală a lui Toma, dar acesta nu a mai avut forță pentru a finaliza (42). Repriza secundă a început prost pentru vrînceni. Același Toader l-a faultat în propriu careu pe un adversar și Roman a înscris din penalty (51).

 

Focșănenii au ieșit mai mult la joc, și, după situația de gol irosită de Botezatu (53, șut în plasa laterală), au restabilit egalitatea. Lida a centrat în fața porții și atacantul Cosmin Milea (transferat de la divizionara D Voința DEEP SERV Odobești) a pus latul pentru 2-2 (68). Partida s-a decis în minutul 71. Apărarea echipei de pe Milcov a făcut greșit pasul la ofsaid și Roman și-a trecut în cont „dubla” marcînd din careul mic (71), iar atacurile din final ale focșănenilor nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj.

 

 

05 Aug. 2009, 17:26 Liga 3
Pe aceeași temă