„O singură dată am vorbit cu Zotic!”

20 Jul. 2009, 19:59 Liga 3

Presupusul parteneriat dintre Internațional Curtea de Argeș – proaspăt promovată în Liga I – și FCM Târgoviște (Liga a III-a), aproape finalizat în opinia președintelui dâmbovițenilor, este dezumflat de conducerea alb-roșiilor. „O singură dată am vorbit cu domnul Zotic, după meciul direct din retur (n.r Internațional – FCM Târgoviște 4-0). Fiecare poate să spună ce vrea, dar la momentul ăsta nu am stabilit nimic cu nimeni”, a declarat finanțatorul argeșenilor, Benone Lazăr, pentru www.liga2.ro.
 

 

Luni la prânz, și președintele executiv al lui Internațional, Daniel Barbu, se declarase surprins de respectiva variantă: „Nu am auzit nimic despre o colaborare cu cei de la Târgoviște. Lucrurile sunt clare pentru noi, fotbaliștii care nu prindeau lotul lărgit au fost direcționați spre alte cluburi”, a vorbit Barbu.
 

 

P.S Cătălin Neculăescu, președinte FCM Târgoviște: „Vor veni 10 fotbaliști de 21-23 ani de la Internațional Curtea de Argeș la Târgoviște, contractele lor urmând să fie plătite în continuare de Benone Lazăr!”
 

 

Articol scris de Ionuț MARIN

 

20 Jul. 2009, 19:59 Liga 3
Pe aceeași temă