„O să fie greu să repetăm evoluțiile de anul trecut”

19 Aug. 2009, 12:10 Liga 3

 

CS Ineu și-a rezolvat problema lotului de fotbaliști, astfel că ieri la Federația Română de Fotbal au fost înregistrate transferurile. Adrian Abrudean așteaptă cu optimism debutul campionatului, unul care se anunță mult mai dificil pentru trupa ineuană, având în vedere că antrenorul are la dispoziție un lot complet schimbat prin venirea a 12 jucători noi.

 

„Vom avea un campionat greu, dar nu cred că ne vom lupta la retrogradare. Vom vedea cum s-au întărit și alte echipe. O să ne fie greu să repetăm evoluțiile din campionatul trecut, dar nimic nu este imposibil. Noi vom încerca să obținem cât mai multe victorii”, a spus Adrian Abrudean.

 

În prezent, ineuanii au intrat în linie dreaptă pentru partida de vineri. Tehnicianul de la CS Ineu are doar o singură problemă de efectiv, Iaroș confruntându-se cu probleme medicale. „De două săptămâni nu se poate antrena la capacitate maximă. Eu sper să-l recuperăm până vineri”, a spus Abrudean.

 

Altfel, antrenorul de la Ineu nu a fost legitimat la Federația Română de Fotbal și ca jucător activ. „Alții trebuie să joace. Voi sta doar pe banca de rezerve”, a concluzionat Abrudean.

 

Articol scris de Daniel Berar

 

19 Aug. 2009, 12:10 Liga 3
Pe aceeași temă