Nicolae Croitoru și Sică Bârdeș fac din nou cuplu pe banca tehnică. Foștii antrenori ai Chindiei au preluat o echipă din Liga 3 poreclită, mai nou, ”Bombonarii”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2020, 10:07 Liga 3
Nicolae Croitoru și Sică Bârdeș fac din nou cuplu pe banca tehnică. Foștii antrenori ai Chindiei au preluat o echipă din Liga 3 poreclită, mai nou, ”Bombonarii”

Perioada de inactivitate în competițiile sportive, generată de pandemia de COVID-19, a dat timp de analiză și gândire conducerilor cluburilor. Echipele de fotbal sunt nevoite să își recalculeze bugetul, să își facă noi planuri de viitor, să caute variantele cele mai bune pentru a-și continua activitatea. Se propun prelungiri de contracte, rezilieri și se numesc și noi antrenori. Se întâmplă în Liga 1, Liga 2, dar și în Liga 3.

U Craiova, Gaz Metan, CSM Reșița, Ripensia Timișoara, Foresta Suceava și CSM Alexandria sunt doar câteva exemple de echipe care au decis să își schimbe antrenorul în această perioadă.

Mai nou, și FC Pucioasa a luat această decizie, iar cel pe care dâmbovițenii îl readuc în prim-plan este Nicolae Croitoru, fostul antrenor al Chindiei, cel care a dus trupa din Târgoviște la barajul de promovare în Liga 1, pierdut însă la loviturile de departajare în fața celor de la FC Voluntari.

Nicolae Croitoru și Sică Bârdeș, noii antrenori ai echipei FC Pucioasa

FC Pucioasa a decis să nu mai prelungească contractele cu antrenorii Valentin Marian și Eduard Prisăcaru, fiindcă s-a orientat către alte două nume care să conducă echipa din Liga 3. Dâmbovițenii au ajuns la un acord cu Nicolae Croitoru și Vasile Bârdeș, pe care i-au și anunțat oficial pe pagina de Facebook a echipei. Aceștia vor avea ca obiectiv o clasate între ”primele locuri”, anunță clubul, nespecificând însă ce înseamnă aceste prime locuri.

”Bun venit, Nicu Croitoru și Sică Bârdeș!

După finalizarea contractelor fostei echipe tehnice, clubul nostru a ajuns la înțelegere cu un alt cuplu de antrenori cu rezultate importante în fotbalul dâmbovițean.

Nicu Croitoru și Sică Bârdeș vor pregăti formația noastră din sezonul următor de Liga 3. Astfel, clubul își va propune un obiectiv important, clasarea în primele locuri și dă asigurări noii banci tehnice că vor avea parte de toată susținerea pentru reușită.

Dorim să le urăm succes noilor antrenori și împreună să reușim realizarea tuturor obiectivelor!”, a comunicat FC Pucioasa.

Croitoru și Bârdeș au colaborat ultima dată pe banca echipei Chindia Târgoviște, de care s-au despărțit după ratarea promovării în Liga 1 în urmă cu două sezoane, când trupa dâmbovițeană a pierdut la lovituri de departajare barajul cu FC Voluntari. Viorel Moldovan a fost numit apoi, iar acesta a reușit să după Chindia în prima ligă.

În această perioadă, Nicolae Croitoru a antrenat o grupă de juniori a CSȘ Târgoviște, în timp ce Sică Bârdeș a continuat ca antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori al Chindiei.

nicolae croitoru - antrenor chindia
Nicolae Croitoru revine pe banca unei echipe de seniori după doi ani de la despărțirea de Chindia, echipă pe care a promovat-o în Liga 2 și pe care a fost aproape să o după în Liga 1.

Valentin Marian și Eduard Prisăcaru s-au despărțit de ”Bombonari”

FC Pucioasa, poreclită, mai nou, ”Bombonarii”, a anunțat și despărțirea de foștii ei antrenori, Valentin Marian și Eduard Prisăcaru.

”Perioada de inactivitate a adus schimbări importante la echipa noastră!

Contractele antrenorilor Valentin Marian și Edi Prisăcaru au ajuns la final, astfel că se încheie o nouă etapă pentru toate părțile implicate.

Fostul “principal” al Bombonarilor noștri, Vali Marian, și-a luat rămas bun de la elevii săi printr-un mesaj emoționant:

«Aș vrea să transmit un mesaj băieților! Domnilor, contractul meu a ajuns la final și este timpul să vă spun rămas bun!
Este imposibil să descriu în cuvinte ce am trăit în acest an și jumătate alături de voi și tocmai de aceia vreau să vă mulțumesc tuturor. În acest an și jumătate în care am avut onoarea să va fiu aproape nu am simțit decât mândrie pentru tot ce s-a întâmplat și am realizat împreună, fiecare dintre voi ați avut rolul vostru mai mare sau mai mic și fiecare a contribuit la rezultatele avute!
Vă urez succes și voi rămâne un suporter atât al Bombonarilor cât mai ales al vostru oriunde o să alegeți să mergeți»

Impresionați de declarația fostului tehnician, întreaga echipă urează antrenorilor mult succes în atingerea tuturor obiectivelor personale și profesionale!”, a sunat comunicatul celor de la FC Pucioasa.

În acest sezon de Liga 3 suspendat și ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19, FC Pucioasa a încheiat pe locul 12 în Seria a 3-a, cu 18 puncte acumulate în cele 16 etape disputate dintr-un total de 30. Cum FRF a decis ca nimeni să nu retrogradeze, echipa dâmbovițeană se poate înscrie în noua ediție a Ligii 3, dacă are posibilități financiare să continue la acest nivel, lucru pe care îl confirmă prin aceste schimbări de la nivelul băncii tehnice.

Marius ANGHEL 13 Jun. 2020, 10:07 Liga 3
Pe aceeași temă