Mircea Sandu, despre revenirea lui Adrian Mititelu cu ”FC U” Craiova în Liga 2. ”Nu am știut, pentru că nu mă mai interesează niciodată nimic despre acest om. Oricum, fiecare își așterne așa cum doarme”

Daniel VLAD 15 May. 2020, 14:53 Liga 3
Mircea Sandu, despre revenirea lui Adrian Mititelu cu ”FC U” Craiova în Liga 2. ”Nu am știut, pentru că nu mă mai interesează niciodată nimic despre acest om. Oricum, fiecare își așterne așa cum doarme”

Mircea Sandu (67 de ani) și Dumitru Dragomir (74 de ani) sunt foștii conducători ai FRF și LPF, cei pe care suporterii echipei FC Universitatea Craiova îi consideră și acum „groparii” Științei.

În anul 2011, FC Universitatea Craiova a fost exclusă provizoriu din fotbalul românesc, iar în 2012 Adunarea Generală a FRF a înfipt pumnalul în inima suporterilor olteni. Dar, aceeași Adunare Generală, la propunerea lui Mircea Sandu, a aprobat, în şedinţa din 14.05.2012, cu 185 de voturi pentru şi şase abţineri, ca oraşul Craiova să primească un loc în Liga a 2-a, după ce U Craiova a fost exclusă din FRF. Astfel, un an mai târziu a apărut în fotbalul românesc, direct în Liga 2, echipa lui Mihai Rotaru, CS U Craiova, aactuala echipă a Băniei din Liga 1.

Mircea Sandu, despre revenirea lui Adrian Mititelu cu ”FC U” Craiova în Liga 2: ”E treaba lui cum o să se descurce de acum!”

Însă, tot în 2013, Adrian Mititelu a câștigat la Curtea de Apel procesul cu FRF, iar FC Universitatea Craiova a fost repusă în drepturi, atunci când a intrat în competiție alături de echipa lui Mihai Rotaru în Liga 2. Ulterior, în 2014, FCU a intrat în faliment, iar actuala echipă din Liga 1 a oltenilor a obținut promovarea pe prima scenă în acel sezon competițional.

Contactat de către ProSport, Mircea Sandu nu a părut încântat de ideea că Adrian Mititelu a revenit cu FC Univeraitatea Craiova în Liga 2 și consideră în continuare că excluderea, iar ulterior dezafilierea Universității Craiova s-au făcut legal, mai ales din cauza acțiunilor patronului din Bănie, aşa cum el a susţinut.

Eu sunt rupt de fotbalul românesc. Mă aflu în Franța. Nu am știut că Adrian Mititelu a revenit cu echipa lui în Liga a 2-a, pentru că nu mă mai interesează niciodată nimic despre acest om. Noi am luat la vremea aia o hotărâre legală, iar ea a fost ulterior pusă în practică.

Acum, eu nu știu dacă Mititelu a învățat ceva din tot ceea ce a pățit, iar eu cred că cel mai bine este să îl întrebați pe el, nu? Ce o să facă cu echipa lui în Liga 2? Habar nu am! Oricum, fiecare își așterne așa cum doarme, iar lucrul ăsta este valabil și în cazul lui Mititelu. Eu nu am vrut să se ajungă până unde s-a ajuns, dar se mai înțelegea cineva la vremea aia cu Mititelu? El le știa pe toate. Noi i-am dat termen să îşi retragă acţiunile alea”, a spus Mircea Sandu.

Dumitru Dragomir are încredere că Mititelu va reveni în Liga 1: ”Nu trebuie subestimat absolut deloc”

Discursul lui Mirecea Sandu este total diferit față de cel pe care Dumitru Dragomir l-a avut pentru ProSport în urmă cu două săptămâni.

”Cred că în doi ani orașul Craiova va domina fotbalul românesc, iar eu zic că Mititelu nu trebuie subestimat absolut deloc. Am auzit că a vândut niște terenuri, iar acum are din nou bani. O perioadă nu a mai putut să vândă, dar acum își poate face o echipă tare. Sunt convins că Rotaru va avea un adversar puternic în Craiova, iar cele două echipe din Bănie vor fi foarte puternice. O să vedeți că o să am dreptate.

Mititelu este genial în afaceri când are bani, iar eu sunt convins că el o să ajungă în Liga 1. Când va juca în prima ligă trebuie să îl lași să joace pe arena Oblemenco. Are la echipă și un președinte foarte bun, pe Marcel Pușcaș, care este cineva în fotbalul românesc. Marcel e tobă de fotbal, iar Mititelu a știut el ceva când l-a adus lângă el.

Daniel VLAD 15 May. 2020, 14:53 Liga 3
Pe aceeași temă