Ioan Hora, alegere surprinzătoare! Atacantul, campion al României, a fost prezentat în Seria 10 din Liga 3: ”A semnat pe un an și jumătate”

Andrei PASCU 17 Jan. 2023, 19:37 Liga 3
Ioan Hora, alegere surprinzătoare! Atacantul, campion al României, a fost prezentat în Seria 10 din Liga 3: ”A semnat pe un an și jumătate”

Ioan Hora, atacant în vârstă de 34 de ani, care s-a despărțit de FC Hermannstadt la începutul acestui an, a semnat cu Lotus Băile Felix, marți, 17 ianuarie. Vârful din Oradea și-a dat acordul pentru un contract pe un an și jumătate, până în vara anului 2024.

Ioan Hora a ajuns în Seria 10 din Liga 3, la Lotus Băile Felix

Ioan Hora a prins doar două meciuri pentru FC Hermannstadt în acest sezon de SuperLigă, motiv pentru care acordul a fost întrerupt. Deși e greu de crezut că nu a avut oferte cel puțin din Liga 2, atacantul a hotărât, în cele din urmă, să semneze cu Lotus Băile Felix, formație clasată pe locul 5 în Seria 10 din Liga 3.

Ioan Hora, campionul României, a semnat cu Lotus Băile Felix

Ioan Hora are un palmares impresionant, evoluând pentru formații precum UTA, FCSB, Gaz Metan Mediaș, Pandurii, ASA Târgu Mureș sau CFR Cluj. Referitor la trofeele pe care le-a cucerit în carieră, are și un titlu de campion al României cu CFR Cluj (sezonul 2011-2012), două Cupe ale Turciei cu Konyaspor și Akhisarspor, o Cupă a României cu FCSB (sezonul 2019-2020), o Supercupă a României cu CFR Cluj (sezonul 2010-2011).

În plus, Ioan Hora are și trei selecții pentru echipa națională a României.

Primul transfer reușit de Lotus

Fostul internațional Ioan Adrian Hora a semnat un contract pe un an și jumătate cu Lotus Băile Felix, iar de marți se antrenează cu echipa pregătită de Gheorghe Ghiț. Hora este orădean și a evoluat ultima dată în Liga 1 la FC Hermannstadt. Fost campion al României cu CFR, are în CV Cupa României și Cupa Turciei.

Ioan Hora a fost golgheterul României în sezonul 2015/2016.

Îi urăm bun venit la Lotus și la cât mai multe succese!”, a anunțat formația din Liga 3 pe pagina de Facebook.

Ioan Hora a semnat cu Lotus Băile Felix pentru a fi mai aproape de casă

Ioan Hora a acceptat să vină la Lotus Băile Felix pentru a fi mai aproape de casă, de Oradea, chiar dacă în acest fel a coborât tocmai în Liga 3. Este o adevărată lovitură pentru formația din Seria 10, care încă are șanse la calificarea în play-off.

Am reușit un transfer important. Fostul internațional Ioan Hora a semnat pe un an și jumătate cu Lotus Băile Felix. El vine de la Liga 1 și a încheiat conturile în decembrie cu FC Hermannstadt. Ne-am înțeles în 5 minute. A fost și dorința lui să vină aproape de casă.

Sunt convins că va aduce plusul necesar în ofensivă și va fi un model pentru tinerii noștri jucători”, a declarat președintele formației din Liga 3, Alexa Krenek, conform Bihor Online.

Lotus Băile Felix luptă pentru play-off în Seria 10 din Liga 3

Lotus Băile Felix reia ultimele etape din sezonul regular al Seriei 10 din Liga 3 de pe locul 5, cu 24 de puncte după 15 meciuri, în urma a șase victorii, șase egaluri și trei eșecuri. E la egalitate cu locul 4, SCM Zalău, ultima poziție care duce în play-off.

Primele două locuri în Seria 10 din Liga 3 sunt ocupate de Gloria Bistrița și CSM Satu Mare, ambele cu 32 de puncte. Locul 3 e ocupat de FC Bihor Oradea, care a adunat 31 de puncte.

Foto: Lotus Băile Felix și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-perfectat-primele-trei-achizitii-in-noul-an-dar-si-a-adus-si-un-fost-arbitru-in-stafful-administrativ-corbii-vor-avea-cuplu-brazilian-in-centrul-defensivei-19257994

https://liga2.prosport.ro/liga-3/paul-mitrica-acord-in-liga-3-dupa-despartirea-de-viitorul-panduri-19257981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-miscari-de-trupe-la-poli-iasi-inca-doua-plecari-de-la-echipa-si-tinerii-care-l-au-impresionat-pe-leo-grozavu-19257949

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-la-scor-cu-cs-paulesti-19257891

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-branistea-pleaca-in-cantonament-in-spania-19257843

Andrei PASCU 17 Jan. 2023, 19:37 Liga 3
Pe aceeași temă