Încă o arenă din Gorj beneficiază de tribunele vechiului stadion al echipei Pandurii. Clubul din Liga 3 care va avea posibilitatea să fie urmărit pe viu de mai mulți spectatori

Marius ANGHEL 12 Jun. 2020, 18:47 Liga 3

O parte dintre vechile tribune ale stadionului Municipal din Târgu Jiu, conservate până acum, au luat drumul unui alt oraș din județul Gorj. Arena din Târgu Cărbunești și-a mărit în aceste zile capacitatea prin două corpuri de tribună primite, unele asemănătoare fiind montate anul trecut și la terenul sintetic din Complexul sportiv din Târgu Jiu, acolo unde și-a desfășurat o perioadă de timp meciurile din Liga 2 echipa Pandurii.

Printre beneficiarele tribunelor demontate ale vechiului stadion din Târgu Jiu se află, de câteva zile, și arena ”Cristinel Răducan” din Târgu Cărbunești. Două corpuri, fiecare cu cel puțin 100 de locuri, au fost transportate la arena amintită, una la care în această perioadă în care competițiile sportive au fost suspendate din cauza pandemiei de COVID-19 a avut loc lucrări de modernizare.

Echipa locală, Gilortul Târgu Cărbunești, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii 3, însă care rămâne în acest eșalon după decizia FRF de a ”îngheța” această ediție, va beneficia de vestiare modernizate și de un număr mai mare de locuri pe stadion unde să ia loc spectatori, scrie pandurul.ro.

Tribunele de la vechiul stadion al echipei Pandurii au fost aduse după ce s-a luat legătura cu Primăria Târgu Jiu, care le depozitase în zona CET.

”Au fost aduse și montate la Tribuna a II-a a stadionului Cristinel Răducan două module cu 203 scaune, care provin de la fostul stadion Municipal din Târgu Jiu. Astfel, arena pe care dispută meciurile de acasă echipa noastră a ajuns la 400 de locuri pe scaune și alte 400 de locuri pe bănci.
Mulțumim autorităților administrației publice locale și domnului Nicolae Sarcină pentru sprijinul acordat!”
, a anunțat clubul Gilortul pe pagina sa de Facebook.

Gilortul își face echipă secundă în Liga a 5-a

Altfel, dacă echipa Gilortul a rămas în Liga 3 datorită deciziei FRF de a ”îngheța” acest sezon din cauza pandemiei de COVID-19, șansele de salvare pe teren fiind reduse, ținând cont de locul ocupat în clasament, clubul din Târgu Cărbunești a anunțat zilele trecute că își va înființa și ”satelit”, în Liga a 5-a.

”Datorită faptului că în Târgu Cărbunești sunt mulți pasionați de fotbal, conducerea clubului împreună cu câțiva sponsori și-au îndreptat privirea către aceștia și au luat decizia de a înființa echipa a doua pe care o vor înscrie din sezonul următor în Liga a V-a. Astfel, majoritatea jucătorilor care evoluează la echipe din județ vor avea posibilitatea să se întoarcă acasă și să joace din toamnă pentru Gilortul Târgu Cărbunești 2.

De asemenea, conducerea clubului a demarat negocierile cu componenții primei echipe în vederea prelungirii contractelor, iar staff-ul tehnic poartă discuții cu 3 jucători de la alte echipe de Liga 3 în vederea obținerii semnăturilor acestora.

Până la startul noului sezon al Ligii 3, administrația locală va executa lucrări de modernizare a bazei sportive și va mări capacitatea tribunelor”, a anunțat Gilortul Târgu Cărbunești.

Marius ANGHEL 12 Jun. 2020, 18:47 Liga 3
Pe aceeași temă