Gloria Bistrița Năsăud se pregătește de un sezon în care nu concepe ratarea promovării! A adus jucători cu experiență în Liga 2, iar antrenorul Adrian Falub e ferm: ”Sper ca drumul să fie bun”

Andrei PASCU 15 Jul. 2022, 14:52 Liga 3
Gloria Bistrița Năsăud se pregătește de un sezon în care nu concepe ratarea promovării! A adus jucători cu experiență în Liga 2, iar antrenorul Adrian Falub e ferm: ”Sper ca drumul să fie bun”

Gloria Bistrița Năsăud se anunță una dintre favoritele la promovare în sezonul următor de Seria 9 a Ligii 3. Dacă în stagiunea precedentă bistrițenii au terminat pe locul 1 în play-out, în 2022/2023 vor tot locul 1, dar în play-off, pentru ca mai apoi să prindă barajul pentru promovarea în Liga 2.

Chiar acesta este obiectivul declarat al Gloriei Bistrița Năsăud, iar la nivelul achizițiilor sunt câteva nume interesante, cu experiență în divizia a doua. Opt jucători au ajuns sub comanda lui Adrian Falub în această vară.

Gloria Bistrița Năsăud, mutări importante pentru sezonul următor de Liga 3

Gloria Bistrița Năsăud i-a adus pe Nini Popescu (28 de ani, mijlocaș, ex Concordia Chiajna), Antoniu Manolache (22 de ani, fundaș, ex Petrolul, împrumutat în 2022 în Liga 3, la CSM Reșița), Cristian Merdariu (31 de ani, fundaș, ex AFC Odorheiu Secuiesc), Paul Copaci (23 de ani, fundaș, ex Viitorul Pandurii), Sergiu Bactăr (26 de ani, fundaș, ex Steaua), Flaviu Bodea (19 ani, portar, ex/împrumutat de la Petrolul), Alberto Țica (19 ani, fundaș, împrumutat de la ”U” Cluj), Sergiu Luca (mijlocaș, 21 de ani, împrumutat de la CFR Cluj).

La capitolul plecări Gloria Bistrița Năsăud a anunțat nouă jucători, cele mai importante nume fiind veteranul Adrian Nalați, în vârstă de 39 de ani, și Andrei Enescu, ajuns și el la 34 de ani.

Dăm startul pregătirilor pentru noul sezon competițional.

Astăzi echipa de fotbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, și-a dat întâlnire pe terenul Jean Pădureanu în noua formulă.

Ne bucurăm să avem în lot nume noi, care să lupte pentru scopul nostru de a promova în Liga a-2-a.

S-au alăturat echipei următorii jucători:

▪︎ Popescu Nini
▪︎ Manolache Antoniu
▪︎ Merdariu Cristian
▪︎ Copaci Paul
▪︎ Bactăr Sergiu
▪︎ Bodea Flaviu
▪︎ Țica Alberto
▪︎ Luca Sergiu

De asemenea au plecat la alte echipe jucătorii:

▪︎ Nalati Adrian
▪︎ Enescu Andrei
▪︎ Potra Paul
▪︎ Milandru Bogdan
▪︎ Dicu Andrei
▪︎ Damian Alin
▪︎ Joca Dodi
▪︎ Neacsu Valentin
▪︎ Ivan Octavian

Le dorim mult succes noilor colegi!

Haide Gloria!”, a anunțat Gloria Bistrița Năsăud.

Adrian Falub, încrezător că Gloria Bistrița Năsăud își poate îndeplini obiectivul: ”Sper ca drumul pe care plecăm să fie bun și să-l încununăm cu promovarea”

Adrian Falub a declarat că stagiul de pregătire din această vară va fi organizat pe plan local, considerând că are condiții foarte bune puse la dispoziție de club și că nu e nevoie de deplasarea în altă parte.

La Bistrița vor mai ajunge atacanți, trei la număr, lucru recunoscut de ”principal”, care a vorbit deschis și despre obiectivul din sezonul următor, promovarea în Liga 2.

(N.r. – Despre jucătorii plecați) ”Vreau să le mulțumesc celor vechi, care au fost și nu mai sunt astăzi cu noi, pentru că am avut o colaborare foarte bună și nu am ce să le reproșez. Doar că mergem înainte, așa e fotbalul, ne-am despărțit, mergem la un alt drum și sper să fie drumul nostru câștigător.

Nu va fi ușor, vrem să promovăm, vom avea un sezon dificil, avem exemplele echipelor care au vrut să promoveze și nu au reușit, Corvinul, CSM Reșița, care porneau favorite și nu au reușit. Vreau să înțeleagă toată lumea că nu e așa simplu.

Trebuie să muncim, să fim serioși și sper ca drumul pe care plecăm să fie bun și să îl încununăm cu o promovare.

Au venit și jucători, am adus fundași centrali pentru că am suferit acolo. Am marcat mult în play-out, dar am și primit și cred că aveam nevoie de sânge proaspăt, de jucători care să dea siguranță. Sper să mai vină atacanți și cu ei lotul va fi complet.

O să facem pregătirea la Bistrița, o să facem și un cantonament tot aici, de 10 zile, pentru că avem condiții foarte bune și nu are rost să plecăm. Avem câteva săptămâni la dispoziție să putem începe campionatul cu bine”, a declarat Adrian Falub.

Gloria Bistrița Năsăud, locul 1 în play-out în sezonul trecut de Liga 3, în Seria 9

Gloria Bistrița Năsăud a terminat sezonul regular trecut, în Seria 9 a Ligii 3, pe locul 5, chiar primul sub linia play-off-ului, cu 24 de puncte, la șase lungimi de următoarea echipă clasată deasupra ei, Viitorul Cluj.

În play-out, în cele 10 etape programate, bistrițenii nu au avut cel mai bun parcurs, dar cu toate acestea au terminat pe locul 1. Au înregistrat șase victorii, un egal și trei înfrângeri, au terminat sezonul cu 43 de puncte, cu nouă peste formația clasată pe locul 2, Sănătatea Cluj.

În grupa pentru evitarea retrogradării, Gloria Bistrița Năsăud a marcat 33 de goluri și a primit 19.

Foto și video: Gloria Bistrița Năsăud 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-odorheiu-secuiesc-continua-in-liga-3-si-si-a-numit-un-nou-antrenor-harghitenii-vor-fi-condusi-de-un-profesor-de-sport-din-piatra-neamt-fost-si-pe-banca-celor-de-la-csm-ceahlaul-19237491

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-kerezsy-numit-antrenor-la-nou-promovata-in-liga-3-rapid-brodoc-mai-multi-juniori-de-la-poli-iasi-vor-fi-imprumutati-la-clubul-din-vaslui-19237479

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pofta-lui-luput-scm-zalau-a-luat-jucatori-de-la-concordia-chiajna-u-cluj-si-csm-resita-am-adus-cativa-jucatori-pe-care-mi-i-am-dorit-foarte-mult-19237413

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-goian-revine-ca-antrenor-la-foresta-suceava-anuntul-clubului-de-pe-areni-19237381

https://liga2.prosport.ro/liga-3/uta-are-satelit-in-liga-3-parteneriatul-cu-progresul-pecica-a-inceput-unde-clubul-din-liga-1-a-trimis-antrenor-principal-si-o-serie-de-jucatori-19237372

 

 

 

 

Andrei PASCU 15 Jul. 2022, 14:52 Liga 3
Pe aceeași temă