Reprezentanții cluburilor din Liga 3 s-au întâlnit la Cheile Grădiștei cu șefii FRF

Adi MARICA 01 Mar. 2024, 14:06 Liga 3

Timp de trei zile, marți, miercuri si joi, șefii Federației Române de Fotbal, în frunte cu Răzvan Burleanu, au avut cartierul general la Cheile Grădiștei, pentru întâlnirea anuală cu reprezentanții cluburilor de Liga 3.

Burleanu a ajuns la stațiunea turistică din județul Brașov însoțit de Radu Vișan, secretar general al FRF, Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, dar și managerul departamentului de competiţii Felix Grigore.

Acțiunea a început marți după amiază cu oficiali de la 50 de cluburi, din seriile 6-10, iar reprezentanții celei de a doua grupe, cei din seriile 1-5, au ajuns la Cheile Grădiștei miercuri după amiaza și au părăsit locația joi după amiaza.

FRF a câștigat ”meciurile” cu echipele Ligii 3

Pe lângă ședința cu cluburile, în care nu s-a comunicat nimic nou și important, șefii FRF au avut și două meciuri în sală cu echipa cluburilor.

De fiecare dată, echipa FRF a avut câștig de cauză, mai ales că Burleanu a avut coechipieri de top: Miodrag Belodedici, Marius Nicolaie, Lucian Sânmărtean, Vlad Munteanu sau Costin Curelea.

De partea cealaltă, din echipa cluburilor de la Liga 3 cel mai bine s-au mișcat foștii jucători Pompiliu Stoica și Cristian Ciocoiu.

Ca o noutate, pentru sezonul 2024-2025, la nivelul ligilor 2 și 3, echipele vor juca cu un nou model de minge Joma.

  • Cu reprezentanții cluburilor din Liga 2, oficialii federației s-au întâlnit la Sibiu, în weekendul de dinainte de reluarea campionatului.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-a-inregistrat-o-noua-depunctare-19300420

https://liga2.prosport.ro/special/ciprian-petre-conducator-de-scoala-de-fotbal-19300942

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-meciurile-barajelor-de-promovare-in-liga-3-19298945

Adi MARICA 01 Mar. 2024, 14:06 Liga 3
Pe aceeași temă