FOTO | Steaua și-a prezentat echipamentul de joc pentru Liga 3

Andrei PASCU 08 Sep. 2020, 11:41 Liga 3

Steaua și-a prezentat echipamentul de joc pe care îl va îmbrăca în meciurile din noul sezon al Ligii 3. Jucătorii și stafful au realizat ședința foto pe noul stadion Steaua, care va fi gata în scurt timp și pe care echipa ar putea debuta curând. Ținuta îmbină culorile tradiționale ale bucureștenilor, tricoul fiind albastru iar șortul roșu.

Dean Beța: ”Chiar dacă aș fi promovat cu Mioveni, aș fi venit la Steaua”

Steaua debutează în noul sezon miercuri, în Cupa României cu CS Balotești, iar câțiva dintre jucători au vorbit pentru Steaua Tv, la evenimentul de prezentare al echipametului, despre partidă, de obiectivele echipei, dar și de noul stadion.

Andrei Antohi: ”O bijuterie de stadion. Suntem nerăbdători și abia așteptăm să intrăm pe el. Echipa din acest an mi se pare mult mai bună decât cea din sezonul trecut. Au venit jucători de calitate, care ne vor ajuta în îndeplinirea obiectivului. Mă așteptam să jucăm împotriva sateliților din eșaloanele superioare, dar asta este. Acesta e fotbalul. Cupa României e un obiectiv. Vrem să ajungem cât mai sus”.

Dean Beța: ”Mă bucur că fac parte din acest proiect. Colegii mă știu de mult timp. Cu marea lor majoritate am jucat la Juventus, am fost adversari, am jucat și în Liga 1, și în Liga 2. M-au primit bine și suntem nerăbdători să începem campionatul. Vrem să ne îndeplinim obiectivele, cupa și tot ce ne-a rămas.

Chiar dacă aș fi promovat cu Mioveni, aș fi venit la Steaua. Mi-am dat cuvântul și veneam cu mare drag. Pentru proiect și pentru suporteri”.

Bogdan Chipirliu: ”Sunt condiții foarte bune. După părerea mea lotul este chiar de Liga 2, cu jucători foarte buni. Au fost oferte din Liga 2 pentru mine, de la echipe care se bat la promovare, care și-au propus promovarea, dar am încredere în Daniel. Am o relație foarte bună cu el. Am primit mesaje de la suporteri după ce am venit aici, îmi cer scuze celor care nu am reușit să le răspund”.

Steua, în aceeași serie cu FCSB, Dinamo 2 și Rapid 2 

Steaua a fost repartizată, conform tragerii la sorți realizată pe 3 septembrie, în Seria 4 din Liga 3, alături de Dinamo 2, Rapid 2, Concordia Chiajna 2, Progresul Spartac, CS Tunari, Voluntari 2, Metalul Buzău, CS Balotești, FCSB 2.

În prima rundă, Steaua a juca pe teren propriu împotriva echipei pe care o întâlnește și miercuri în Cupa României, CS Balotești. Programul complet al primei etape: Progresul Spartac – Voluntari 2, Dinamo 2 – FCSB 2, Steaua – CS Balotești, Concordia Chiajna 2 – Metalul Buzău, Rapid 2 – CS Tunari.

Foto: CSA Steaua București 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-ligii-3-sezonul-2020-2021-componenta-si-tintarul-primei-etape-in-cele-10-serii-steaua-fcsb-2-dinamo-2-si-rapid-2-in-aceeasi-serie-19146496

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-1-al-cupei-romaniei-si-data-la-care-se-disputa-competitia-ko-incepe-altfel-fata-de-cum-debuta-inainte-de-pandemie-steaua-a-fost-pusa-sa-joace-cu-cs-balotesti-19145620

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-victorie-mincinoasa-in-amicalul-cu-steaua-omul-meciului-a-fost-omar-kassabji-un-jucator-testat-de-divizionara-secunda-19145215

 

 

 

Andrei PASCU 08 Sep. 2020, 11:41 Liga 3
Pe aceeași temă