Fostul stelist Robert Elek, debut spectaculos la SR Brașov! A marcat două goluri și a evitat înfrângerea pentru SR Brașov la Odorheiu Secuiesc. Suporterii ”stegarilor” se mobilizează pentru următorul meci

Adi MARICA 15 Mar. 2021, 16:42 Liga 3

SR Brașov a obținut un punct la AFC Odorheiu Secuiesc, scor 2-2, în primul meci oficial din acest an, în etapa a 11-a a sezonului Ligii 3. ”Stegarii” au revenit de la 0-2 în fața trupei lui Florin Stîngă grație ”dublei” lui Robert Elek, jucător pus pe liber înainte de încheierea campioniei de achiziții de Steaua, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3.

Robert Elek, două goluri la debut pentru SR Brașov

Elevii lui Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona au meritul că nu au cedat după ce au fost conduși cu 2-0 la Odorheiu Secuiesc. În prima repriză, după o ocazie uriașă a gazdelor, la care Bogdan Căucă a avut un reflex incredibil, meciul a fost unul de luptă crâncenă, în special la mijlocul terenului. În debutul părții secunde, harghitenii lui Florin Stîngă, au reușit să marcheze de două ori prin Laszlo Hodgyai (57, 60).

Liviu Nicolae avea să mute inspirat cu Robert Elek, iar la prima fază în care a fost implicat atacantul brașovean fost la Steaua, un corner executat bine de Iordache, acesta a reușit să înscrie cu o lovitură de cap (70).

Cei de la Odorheiu Secuiesc au avut șansa desprinderii, dar Căucă și-a salvat echipa. Avea să fie 2-2, după ce Mitu, introdus și el inspirat în teren în minutul 79, a aruncat o minge în fața porții, portarul gazdelor a scăpat mingea din brațe, iar Elek a reușit să înscrie golul ce avea să stabilească scorul final, 2-2 (84).

SR Brașov rămâne pe locul 3, acum cu 18 puncte acumulate după 11 etape, fiind în spatele celor de la Corona Brașov (29 de puncte) și CS Blejoi (23 de puncte). Primele două clasate s-au întâlnit chiar în această rundă, Corona câștigând cu 3-0.

SR Brașov va juca etapa viitoare pe Tineretului, cu CSO Plopeni (locul 5, 17 puncte).

Desfășurarea meciului AFC Odorheiu Secuiesc – SR Brașov 2-2:

Liviu Nicolae: ”Sunt mândru de jucători”

Liviu Nicolae, antrenorul brașovenilor, și-a felicitat jucătorii pentru faptul că nu au cedat și că au luptat până al final.

”A fost un meci de luptă, pe un teren greu. În prima repriză am stat bine defensiv, dar pe atac lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit. În partea a doua, a venit acel gol al gazdelor din nimic. După câteva minute am mai încasat o lovitură. E îmbucurător că am reușit din nou să revenim. Se vede că băieții își doresc, că nu renunță la luptă în nici un moment. Nu îi pot acuza, sunt mândru de ei pentru că au depus efort și și-au dorit victoria. Rămânem cu părţile pozitive din acest meci, cu un punct din deplasare. De luni începem să pregătim meciul cu Plopeni, pe care trebuie să îl câştigăm”, a declarat, citat de Monitorul Expres, antrenorul Liviu Nicolae.

  • Dacă Robert Elek a marcat două goluri pentru SR Brașov, la debut, în schimb, fosta sa echipă, Steaua, s-a chinuit să marcheze cu FCSB 2, pentru un 1-1 care o ține la aceeași distanță de a doua clasată. Unul dintre jucătorii aduși de ”militari” în această iarnă, Dragoș Huiban a înscris golul egalării în minutul 90+3, după ce fcsb-iștii dăduseră gol prin Alexandru Buziuc în minutul 73.

AFC Odorheiu Secuiesc – SR Brașov 2-2

Laszlo Hodgyai (57, 60) / Robert Elek (70, 84)

AFC Odorheiu Secuiesc: Moroz – Marucza, Mitra, Berkeczi, Negotei, Țepeș, Csala (Szfarli 53), Balint, Simo, Hodgyai (Szocs 74), Janos (Suto 68)
Antrenor: Florin Stîngă

SR Brașov: Căucă – Răducan (E. Rența 67), Godri, Marinescu, Iordache (Mitu 79) – Fekete (Ignat 79), Burlacu, D. Rența (Elek 69) – H. Popa, Cenk, Savu (Coltofeanu 79)
Antrenor: Liviu Nicolae

2000 de bilete online vândute de SR Brașov pentru meciul cu CSO Plopeni

Altfel, oficialii echipei SR Brașov au demarat, la finalul săptămânii trecut, o amplă campanie de vânzare a biletelor online pentru primul meci oficial de pe teren propriu din 2021, cel cu CSO Plopeni, care se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Tineretului.

Fanii brașoveni s-au mobilizat și până astăzi au achiziționat circa 2000 de bilete, scrie Monitorul Expres.

”Casa noastră, Stadionul „Tineretului”, a avut parte de meciuri mari, iar tribunele au fost mai mereu pline, voi, suporterii „stegari” fiind tot timpul aproape de echipa pe care o iubiţi.

Acum, formația braşovenilor are nevoie din nou de tribune pline pe „Tineretului”, chiar dacă de această dată virtual. Şi pentru partea a doua a acestui sezon, SR Braşov se bazează pe fonduri exclusiv private şi are nevoie de ajutorul celor care iubesc această echipă pentru a putea continua. Astfel, prin intermediul platformei bilete.ro, voi, fanii „stegari”, din România sau din străinătate, puteţi cumpăra bilete virtuale la cele patru meciuri pe care SR Braşov le va disputa pe „Tineretului” în această primăvară.
Primul va fi cel cu CSO Plopeni, iar biletele pentru acest joc sunt deja disponibile aici: https://www.bilete.ro/sr-brasov-cso-plopeni/….

5 lei este preţul unui tichet, iar cei care vor achiziţiona un pachet de 20 de bilete vor avea şansa să câştige un tricou de joc original, semnat de căpitanul Horia Popa”, este apelul clubului brașovean.

REZULTATELE ETAPEI a 11-a a LIGII 3 și CLASAMENTUL SERIEI a 5-a

Foto: Laszlo Beliczay / AFC Odorheiu Secuiesc

 

Adi MARICA 15 Mar. 2021, 16:42 Liga 3
Pe aceeași temă