Efectele crizei financiare și în seria vestică

22 Jul. 2009, 20:43 Liga 3
Efectele crizei financiare și în seria vestică

Dispariția surselor de finanțare face victime și printre echipele din Timiș. Din lipsa banilor, Alto Gradimento Albina și Calor Timișoara nu mai pot continua sezonul următor în Liga a III-a.
 

 

Principalul susținător financiar al clubului din satul Albina, Giuseppe Torezzi a hotărât să nu mai sponsorizeze activitatea fotbalistică. În lipsa altei soluții, formația din Timiș va continua cel mai probabil în Campionatul Municipal Timișoara, prin intermediul satelitului și sub denumirea veche de Timișul Albina.
 

 

Dacă cluburile declară falimentul, ele retrogradează la anul în eșalonul imediat inferior. FRF nu mai permite cedarea locului prin vânzare, însă foarte multe cluburi din eșaloanele conduse de acest for se confruntă deja cu mari probleme. Este de așteptat un nou sezon de uzură și cu serii ciuntite. Adresele mai multor cluburi către forul național vor fi judecate la data de 27 iulie a.c.
 

 

Lugojul vroia locul Calorului
 

 

Dacă Albina nu are nici măcar „cumpărător”, Calor Timișoara dorea să cedeze locul nou formatei CSM Lugoj. Totuși din cauza regulamentelor aceștia erau probabil nevoiți să preia palmaresul timișorenilor. Acum, se pare că înțelegerea a căzut.

 

„Am fost contactat de cei de la Lugoj acum câteva ore și mi-au spus că nu mai iau locul”, s-a rezumat să declare Dan Bădicel, președintele clubului timișorean.

 

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

22 Jul. 2009, 20:43 Liga 3
Pe aceeași temă