Daniel Oprița e all-in! Reacție neașteptată a antrenorului Stelei, după calificarea în ”finala” pentru Liga 2: ”Probabil că dacă nu ne atingem obiectivul, nu mai am cum să rămân”

Răzvan STÎNGĂ 15 May. 2021, 14:03 Liga 3

Steaua s-a calificat în finala barajului de promovare pentru Liga 2! A trecut și în retur de Mostiștea Ulmu, cu 2-0, același scor care s-a înregistrat și în tur. Nici de această dată nu au lipsit reproșurile cu privire la arbitraj, la anumite decizii luate de brigada condusă de ”centralul” Florin Andrei (Târgu Mureş).

Chiar primul gol al Stelei a fost reclamat de echipa din Ulmu. Pacionel a scos un penalty în minutul 65, pe care tot el l-a transformat ulterior. Din acest motiv, în minutul 78, patronul Mostiștei Ulmu, Vasile Tîrșolea, a vrut să scoată echipa de pe teren. În fine, jocul a continuat după câteva minute de pauză, iar Steaua a mai marcat prin Cezar Mihalache, în minutul 90+4.

Daniel Oprița: ”Nu am preferință cu privire la următorul adversar, oricine ar veni, e la fel de puternic” 

La finalul partidei antrenorul Stelei, Daniel Oprița, nu a vrut să comenteze prea mult cele întâmplate în minutul 78, precizând că nu a văzut faza din care echipa lui a deschis scorul. Așteaptă partida dintre FCSB 2 și CS Afumați, să afle cine va fi adversara Stelei în ultimul act al barajului de promovare în Liga 2.

”Până la urmă, dacă se termina 1-0, 0-0… am marcat două goluri, îmi felicit echipa, îmi văd în continuare de treaba mea, nu vreau să intru în discuții cu nimeni. Să judece altcineva fazele de arbitraj. Eu am mai spus-o, respect oamenii de la Ulmu și e problema lor ce fac.

Nu am preferință cu privire la următorul adversar, oricine ar veni, e la fel de puternic, și Afumați și FCSB. Nu pot să aleg, cine e mai bun să meargă cu noi în finală. Nu e ușor să joci aceste baraje, una e să joci campionatul, să termini la o diferență de puncte. Noi am terminat la nouă puncte. E ușor din afară, dar mi-ar plăcea ca anumiți antrenori să nu mai spună că dacă ar fi fost ei ar fi făcut mai multe.

Care e echipa mai bună, să se califice în finală. Nu vreau să presupun nimic. Vreau să pregătesc săptămâna asta liniștit, vreau să mă liniștesc pentru că sunt epuizat”, a declarat Daniel Oprița la finalul partidei, la microfonul DigiSport.

Daniel Oprița: ”Probabil că dacă nu se promovează, nu mai am cum să rămân” 

Daniel Oprița, chiar dacă are încredere că poate duce Steaua în Liga 2, a oferit și o reacție surprinzătoare, cu privie la viitorul său. Pune în balanță și posibilitatea ca ”militarii” să nu promoveze și să continue pentru cel puțin un sezon în Liga 3, fiind convins că ratarea unui astfel de obiectiv va duce în mod automat la plecarea sa.

”Presiunea e mare aici. Și jucătorii și noi ne dorim să ajungem în Liga 2, nu vrem să mai rămânem la Liga 3. Și pentru mine e greu să rămân la Liga 3. Probabil că dacă nu se promovează, nu mai am cum să rămân. Dar eu sper ca băieții să aibă determinare, și o au, își doresc. Nu am primit gol și sper să o ținem așa în continuare”, a mai punctat Oprița.

Adversara Stelei din ultimul baraj se va decide între FCSB 2 și CS Afumați. Manșa retur va avea loc duminică. În tur, FCSB 2 s-a impus cu 1-0.

Declarațiile lui Daniel Oprița după jocul retur dintre Steaua și Mostiștea Ulmu, la conferința de presă:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Andreea Visu

 

Răzvan STÎNGĂ 15 May. 2021, 14:03 Liga 3
Pe aceeași temă