Costin Lazăr nu se retrage nici la 38 de ani! Fostul rapidist e acum antrenor-jucător la un club cu pretenții la promovare în Liga 2: „M-a ajutat și fizicul”

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 10 Mar. 2020, 14:43 Liga 3

Costin Lazăr (38 de ani) a ieșit din prim-planul fotbalului românesc, dar continuă să se implice activ, chiar dacă acum e la un nivel inferior. Fostul mijlocaș al Rapidului a ajuns în eșalonul al treilea, la Mostiștea Ulmu, unde este jucător, dar și antrenor secund. Principal la formația călărășeană este Mihai Ionescu.

Echipa se află pe locul 2 în Seria 2 din Liga 3, la trei puncte în spatele liderului Unirea Slobozia. În cazul în care va promova la finalul stagiunii, Lazăr mărturisește că va rămâne la echipă.

„Recunosc că m-am alăturat acestui proiect din dorința de a începe cariera de antrenor. Am reușit să rămân în activitate până la această vârstă pentru că fac sport în permanență, m-a ajutat și fizicul. Voi rămâne la club și în cazul promovării”, a declarat Costin Lazăr, pentru site-ul frf.ro.

  • Costin Lazăr are 207 meciuri în Liga 1, 12 goluri și 7 pase decisive. Are în palmares trei trofee, două Cupa României, cu FC Voluntari și Rapid, și o Supercupa României, cu FC Voluntari.


Vasile Tîrșolea, finanțatorul echipei, are planuri mari. Vrea să promoveze la finalul campionatului. Dacă își îndeplinește obiectivul, alături de Mostiștea Ulmu vor mai ajunge și alți sponsori.

„Vrem să câștigăm fiecare meci. Dacă asta înseamnă că la finalul returului vom avea cele mai multe puncte, foarte bine!
În cazul unei promovări, vor fi și niște schimbări de organizare, vor veni alături de noi și alți parteneri. Reputația de club curat pe care o avem ne va ajuta”
, a precizat omul de afaceri pentru sursa amintită.

Lupta pentru promovarea din Seria 2 este foarte strânsă. CS Afumați și CS Tunari, ambele cu 36 de puncte, sunt și ele în cursa pentru accederea în Liga 2, ocupând următoarele poziții după Unirea Slobozia (40 puncte) și Mostiștea Ulmu (37 puncte).

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 10 Mar. 2020, 14:43 Liga 3
Pe aceeași temă