CFR Simeria a pus ochii pe locul 1!

15 Mar. 2012, 10:20 Liga 3

Delegatul și totodată organizatorul de competii al CFR Simeria, Dorin Nicșa este mulțumit de modul cum se prezintă echipa înaintea startului returului și anunță că după etapa a XX-a „feroviarii” vor fi liderii Seriei a V-a, din Liga a III-a!

„Echipa este bine pregătită și nerăbdătoare să reînceapă campionatul. După cum i-am simțit de determinați pe băieți cred că după primele cinci etape din retur CFR Simeria va fi noul lider al Seriei. Apoi, vom bate și pe FC Hunedoara după care vom juca doar din «grăsime»”, crede Nicșa (foto mic).

O deplasare grea la Recaș

În primele cinci etape din retur CFR va juca, pe rând, cu FC Școlar Reșița, în deplasare, Bihorul Beiuș, acasă, la actualul lider ACS Recaș (d), cu FC Timișoara II (a) și Gloria Arad (d). În runda a XXI-a, vineri 13 aprilie, CFR Simeria va primi vizita conjudețenei FC Hunedoara.

După disputarea a 15 etape CFR Simeria e pe locul 3 în C5 cu 27 de puncte fiind cea mai bine clasată echipă din județul Hunedoara înaintea lui FC Hunedoara (locul 4 cu 25 de puncte) și Jiul Petroșani (locul 7 cu 24 de puncte).

Adversarii le-au luat teama

Antrenorul lui FC Școlar Reșița, Leo Doană adversara de mâine a Simeriei speră ca elevii lui să se impună pe „Mircea Chivu” deși recunoaște că echipa lui nu prea au călcat pe gazonul din Valea Domanului iarna aceasta. „Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună. Simeria are jucători cu experiența Diviziei A. Sperăm să câștigăm. Terenul propriu ar trebui să fie un avantaj. Să vedem suprafața cum se prezintă, nu prea am intrat pe terenul mare, pentru a-l proteja”, a declarant pentru banatsport.ro, Doană care nu se va putea pe Gurici, care vine după pneumonie, și Breșneni, care acuză probleme cu spatele.

articol scris de Sami Tamaș
foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

15 Mar. 2012, 10:20 Liga 3
Pe aceeași temă