Camping pe stadion! Zeci de corturi au fost instalate pe terenul unei arene pe care își dispută meciurile o echipă din Liga 3

Adi MARICA 08 Aug. 2022, 13:07 Liga 3

Stadionul Bucegi din Râșnov, pe care își dispută meciurile oficiale din campionatul Liga 3 echipa Olimpic Cetate Râșnov, a fost aproape o săptămână, cea trecută, loc de cazare pentru fanii rock-ului prezenți la Rockstadt Extreme Fest 2022, un important festival de muzica rock.

Camping pe stadionul din Râșnov, cu ocazia Rockstadt Extreme Fest 2022

Concertele au loc în vecinătatea arenei, iar organizatorii festivalului au amplasat o zonă de camping chiar pe terenul de joc al stadionului.

Arena aparține primăriei din Râșnov și a fost pusă la dispoziția turiștilor, iar aceștia au instalat zeci de corturi pe suprafața de joc!

Cum terenul de joc arăta și așa deplorabil de câțiva ani, e de așteptat ca săptămâna aceasta, după plecarea turiștilor, suprafața să arate și mai rău! Asta cu doar câteva zile înainte ca reprezentanții FRF să vină în inspecție pentru omologarea stadionului care găzduiește meciurile echipei Olimpic Cetate.

Stadionul din Râșnov în sezonul de iarnă.

Rockstadt Extreme Fest 2022 s-a desfășurat în perioada 3-7 august. Imagini cu modul în care arată gazonul stadionului din Râșnov după ce corturile au fost strânse poți vedea în galeria foto a articolului.

  • Prețul unui bilet de acces în campingul de la stadionul din Râșnov, pentru 6 zile, a fost de 90 de lei pentru o persoană, iar ca facilități avea dușul și toaleta, nu și, de exemplu, o sursă de curent pentru încărcarea telefonului mobil.
Imagine cu scena și publicul dintr-una din serile de la Rockstadt Extreme Fest 2022.

Pe Cluj Arena a fost ”nebunie” la UNTOLD

Dacă la Râșnov s-a stat cu cortul pe gazon, pe alte stadioane din România au loc concerte cu zeci de mii de spectatori în tribune și pe teren. Ca de exemplu Arena Națională și Cluj Arena.

Chiar săptămâna trecută, în perioada 4-7 august, pe stadionul din Cluj-Napoca s-a desfășurat festivalul UNDOLD. Din acest motiv, Universitatea Cluj a fost nevoită să se mute cu meciurile de pe teren propriu din prima ligă la Mediaș.

Cluj Arena într-un din serile de UNTOLD 2022

https://liga2.prosport.ro/seria-1/optimism-general-la-fc-brasov-chiar-si-dupa-esecul-cu-selimbar-jocul-bun-ne-da-incredere-avem-lot-bun-si-sunt-convins-ca-ne-vom-bate-la-play-off-19239979

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pandurii-targu-jiu-s-a-retras-din-liga-3-iar-marin-condescu-anunta-motivul-dar-si-ca-echipa-nu-se-va-desfiinta-in-cel-mai-rau-caz-vom-continua-doar-la-juniori-clubul-retrogradat-19239645

Adi MARICA 08 Aug. 2022, 13:07 Liga 3
Pe aceeași temă