Adunații Copăceni revin „acasă”

20 Aug. 2009, 19:36 Liga 3
Adunații Copăceni** revin „acasă

În pauza de iarnă a sezonului trecut la Adunații Copăceni a izbucnit un scandal monstru între conducătorii clubului. De o parte s-a aflat tabăra lui Nicu Pop, președinte la acel moment și în partea cealaltă au fost Aurel Gheorghe și Constantin Grigore, membrii ai conducerii clubului. Mai multe detalii despre cele petrecute atunci puteți găsi accesând următorul link: http://www.liga2.ro/special/bogatii-din-liga-a-iii-a-care-e-echipa-adevarata-3885843

A urmat un proces între cele două tabere, care a durat până în ziua de azi, timp în care în al treilea eșalon al fotbalului românesc a evoluat echipa condusă de Nicu Pop.
 

Decizia dată astăzi a acordat numele clubului și implicit locul în Liga a III-a taberei lui Constantin Grigore. Ca urmare, echipa din Adunații Copăceni a redevenit a primăriei locale, meciurile de acasă urmând a se disputa pe terenul din 1 Decembrie, iar antrenorul echipei va fi Marcel Ploaie.
 

Din informațiile pe care le avem, se pare că în prima etapă a campionatului, ce se va disputa mâine, va juca tot echipa lui Nicu Pop, care își dispută partidele de acasă pe stadionul Inter Gaz din Popești Leordeni. Explicația este simplă, timpul rămas până la meciul de mâine fiind prea scurt pentru a se finaliza formalitățile de schimbare a echipei la federație.
 

Vom reveni cu detalii.
 

Articol scris de Costel Spânu

20 Aug. 2009, 19:36 Liga 3
Pe aceeași temă