Adrian Mititelu reacționează după cele două comunicate ale Craiovei din Liga 1: ”De ce tac? Acesta este motivul pentru care sunt atacat, defăimat, denigrat”

Marius ANGHEL 22 May. 2020, 18:56 Liga 3
Adrian Mititelu reacționează după cele două comunicate ale Craiovei din Liga 1: ”De ce tac? Acesta este motivul pentru care sunt atacat, defăimat, denigrat”

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei U Craiova 1948 SA, căreia suporterii îi spun ”FCU” Craiova, recent promovată în Liga 2 în urma unei decizii a FRF de a ”îngheța” sezonul de Liga 3, a reacționat după ce Universitatea Craiova, echipa de Liga 1 a lui Mihai Rotaru, a emis un nou comunicat de presă în care îl ataca.

În cele două comunicate publicate de U Craiova din Liga 1 în ultimele două zile, reprezentanții clubului prezintă amintiri din trecutul lui Adrian Mititelu și al echipei sale legate de stadionul ”Ion Oblemenco” și orașul Craiova.

După acest de-al doilea comunicat, Mititelu a reacționat pe pagina sa de Facebook și spune că toate acțiunile împotriva sa sunt orchestrate de Mihai Rotaru, care l-ar fi șantajat și care prin această metodă continuă să pună presiune asupra sa.

Mesajul lui Mititelu: ”Tot ceea ce se întâmplă face parte dintr-un plan de diversiune organizat de Rotaru Mihai”

„De ce tac?

Tot ceea ce se întâmplă în ultimele zile cu acești foști angajați ai FCU, care în ultimele zile m-au atacat și denigrat în spațiul media, face parte dintr-un plan de diversiune organizat de Rotaru Mihai și are la bază cercetările penale în stadiu avansat în dosarul penal ce vizează infracțiunea de ȘANTAJ la care am fost supus de numiții Rotaru Mihai, Șiman Vasile și alții, pe o perioadă de șase ani de zile.

La data declarării stării de urgență, dosarul se afla într-o fază avansată, punerea sub acuzare fiind iminentă. Începând cu 1 iunie, dată la care Parchetul iși va relua activitatea, urmează ca procurorii să emită o soluție în conformitate cu legea și cu probatoriul aflat la dosarul cauzei.

Tot ceea ce se întâmplă în aceste zile este o continuare a acțiunii de șantaj care are ca scop determinarea subsemnatului de ceda și de a accepta condițiile impuse de Rotaru. Acesta este motivul pentru care sunt atacat, defăimat, denigrat de către foștii angajați ai FCU, acum pe ștatul de plată al lui Rotaru”, a scris Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

La fel cum U Craiova din Liga 1 îi aduce acuzații în ultima perioadă lui Adrian Mititelu și conducători ai echipei U Craiova 1948 SA au dus în ultima perioadă o campanie de susținere a faptului că nou-promovata în Liga 2 trebuie să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”, cerând autorităților locale schimbarea condițiilor de închiriere a arenei.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/universitatea-craiova-pretinde-ca-adrian-mititelu-nu-vrea-sa-joace-in-banie-si-nici-nu-va-construi-vreun-stadion-ce-exemple-dau-oficialii-gruparii-din-liga-1-19133306

https://liga2.prosport.ro/liga-3/comunicat-exploziv-al-universitatii-craiova-cum-cerea-mititelu-primariei-craiova-exclusivitate-pe-stadion-chirie-modica-scutire-de-taxe-plus-3-milioane-de-euro-patronul-fc-u-ame-19133218

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mircea-sandu-despre-revenirea-lui-adrian-mititelu-cu-fc-u-craiova-in-liga-2-nu-am-stiut-pentru-ca-nu-ma-mai-intereseaza-niciodata-nimic-despre-acest-om-oricum-fiecare-i-19132594

Marius ANGHEL 22 May. 2020, 18:56 Liga 3
Pe aceeași temă