ACU își leagă speranțele de retragerea Otopeniului

05 Aug. 2009, 11:33 Liga 3
ACU își leagă speranțele de retragerea Otopeniului

 

Deși se vehicula pista Liberty Salonta, ca variantă de salvare pentru ACU, se pare că speranțele trupei din Aradul Nou se leagă acum de iminenta retragere din Liga a II-a a formației CS Otopeni.

 

Geta Onu a transmis deja fotbaliștilor să se pregătească pentru Liga a II-a, deoarece șansele au crescut considerabil în ultimele zile. „Nu există nimic oficial. Eu sper ca după ședința Comitetului Executiv al FRF, programată joi, să ni se spună și nouă în ce divizie jucăm. Eu cred că avem 99,99% șanse să evoluăm tot în Liga a II-a”, a declarat președintele executiv de la ACU.

 

Nemulțumirea celor din Otropeni vine de la faptul că FRF a repartizat-o în seria Vest. „Sunt conștienți și cei de la Otopeni că ar fi sinucidere curată să evoluezi în seria Vest și cu o penalizare venită din Liga I”, mai spune Geta Onu. Cert este că și Liberty Salonta are mari probleme organizatorice, dar încă nu dă semne concrete că ar dori să cedeze gratuit locul altei grupări.

 

Altfel, în continuare, ACU are în pregătiri fotbaliști de la Salonta, dar legitimarea lor nu s-a produs. Ultimii doi fotbaliști de la Salonta, care au fost testați la finalul săptămânii la Sânnicolau Mare, Demba și Doichița, au evoluat și aseară într-un amical alături de ACU, iar tehnicianul Costel Bogoșel s-a declarat mulțumit de cei doi atacanți.

 

Geta Onu vrea să mai aducă un portar de valoare, în cazul în care FRF îi va anunța că vor juca în Liga a II-a. „Eu nu am nici o emoție dacă va veni un portar. Eu îmi cunosc valoarea”, a venit replica lui Ovidiu Pășcălău.

 

Sursa: observator.info

05 Aug. 2009, 11:33 Liga 3
Pe aceeași temă