Meciul ultimilor ani pentru Unirea Alba Iulia. Alexandru Pelici, încrezător că poate elimina CSC Șelimbăr din Cupa României: ”Cred în șansa echipei mele”

Andrei PASCU 13 Aug. 2024, 17:07 Cupa României
Meciul ultimilor ani pentru Unirea Alba Iulia. Alexandru Pelici, încrezător că poate elimina CSC Șelimbăr din Cupa României: ”Cred în șansa echipei mele”

Unirea Alba Iulia este una dintre echipele din Liga 3 care vor întâlni adversari din Liga 2 în turul 3 din Cupa României, miercuri, de la ora 17:30. Alexandru Pelici, antrenorul formației din divizia a treia, a prefațat întâlnirea.

Turul 3 din Cupa României va fi transmis în format live-text pe site-ul Liga2.ro!

Unirea Alba Iulia, duel cu CSC Șelimbăr în turul 3 din Cupa României

În turul 1 din Cupa României, Unirea Alba Iulia a trecut de Industria Galda, scor 10-0, iar în turul 2 a învins CSM Deva, scor 15-0. Așadar, elevii lui Alexandru Pelici au arătat bine până acum, având mare încredere în noul sezon al Ligii 3, care va lua startul în curând, dar un test foarte important este cel de miercuri, cu CSC Șelimbăr, care va avea loc pe teren propriu.

Alexandru Pelici speră la o surpriză, crede în șansa Unirii Alba Iulia, dar e conștient că va fi foarte greu. Antrenorul a analizat atent clubul din județul Sibiu și le-a transmis elevilor săi toate informațiile despre adversari, în speranța că pot profita de slăbiciunile lor.

Întâlnim un adversar dintr-un eșalon superior, echipa care a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în Liga a 2-a, ceea ce înseamnă că nu va fi un meci ușor. Ne dorim să câștigăm pentru că, așa cum am mai spus, ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupa României.

Cred în șansa echipei noastre, dar nu e nici pe departe un adversar accesibil. Vom încerca să-i analizăm și să fim cât mai bine pregătiți pentru această partidă”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul Unirii Alba Iulia, conform formației din Liga 3.

Încredere în tabăra Unirii Alba Iulia, înaintea duelului cu sibienii

Despre duelul de miercuri a vorbit și fotbalistul Răzvan Fetița, unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lotul echipei Unirea Alba Iulia. Și el a transmis un mesaj pozitiv, având încredere că el și colegii săi pot face surpriza și pot elimina formația lui Constantin Schumacher din Cupa României:

”Miercuri vom juca unul dintre cele mai importante meciuri disputate pe Cetate din acest an și anume cu CSC Șelimbăr, în Cupa României. Cred că după meciul cu FCSB din 2018, acesta este cel mai important pentru noi, cât și pentru suporteri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare, pentru a ne susține! Hai Unirea!”.

Arată bine echipa din Liga 3 înaintea startului de campionat

Pentru ca stadionul să fie plin, Unirea Alba Iulia a decis ca accesul general să se facă pe baza unui bilet care poate fi cumpărat cu numai 10 lei. În plus, copiii sub 14 ani au accesul gratuit pe arenă.

La fel ca Unirea Alba Iulia, CSC Șelimbăr trebuia să joace tot două meciuri oficiale în acest sezon, dar în Liga 2, în campionat, până la întâlnirea directă. Însă, în prima rundă, contra Corvinului Hunedoara, nu a evoluat pentru că aceasta a primit ”liber” din partea Federației Române de Fotbal, pentru pregătirea meciurilor din cupele europene.

Abia în runda a 2-a din Liga 2 a jucat CSC Șelimbăr, contra Metaloglobus, pe teren propriu, câștigat cu 3-1.

Foto: Unirea Alba Iulia

Andrei PASCU 13 Aug. 2024, 17:07 Cupa României
Pe aceeași temă