Start ratat. Improvizată și nepregătită, Gloria iese din Cupa României

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 10:19 Cupa României
Start ratat.** Improvizată și nepregătită, Gloria iese din Cupa României

După doar 4 antrenamente de la reunirea lotului, bistrițenii, pregătiți de Cristian Coroian, Sandu Negrean și Valer Săsărman s-au văzut învinși și eliminați din Cupa României (faza a doua), după un meci modest disputat pe o suprafață de joc mult mai modestă, la baza Iproeb.

Oaspeții de la Arieșul Turda, antrenați de fostul internațional Adrian Matei, unul dintre puținii jucători români care în cariera lor au activat la Steaua, Dinamo și Rapid, și-au asigurat calificarea încă din minutul 7, când Sauca, cel mai bun jucător de pe teren, a executat un corner de pe dreapta și Popa a înscris cu capul din careu.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA GLORIA – ARIEȘUL 1907

În continuare jocul a fost unul destul de modest, căldura, starea proastă a suprafeței de joc și faptul că echipele se află la începutul pregătirilor și-a pus amprenta pe evoluția jucătorilor. După o primă repriză în care oaspeții au controlat jocul, a urmat o repriză a doua dominată mai mult de bistrițeni, fără ca aceștia să pună în pericol poarta turdenilor. O victorie meritată a oaspeților, care parcă și-au dorit mai mult calificarea în fața unei echipe lipsite de inspirație în terenul advers.

Lotul folosit de staf-ul bistrițenilor: Uilean, Budăcan, Sergiu Costin, Bolbos, Fizeșan, Cilean, Jarda, Țegle, O. Bucur, Brumă, A. Pop. A mai jucat: Colța.

Arieșul Turda, antrenor Adrian Matei: Vaida, Burcă, Popa, Tarcea, Cordoș, Sasa, Sabou, Sauca, Tilincă, Pop, Fertea. Au mai jucat: David, Pușcaș, Țicrea

Sursa: Sportul Bistrițean

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 10:19 Cupa României
Pe aceeași temă