Ședință la Rapid, după eliminarea surprinzătoare din Cupa României: Victor Angelescu a anunțat că se vor lua mai multe măsuri. Ce se întâmplă cu antrenorul Adrian Iencsi

Răzvan STÎNGĂ 21 Oct. 2020, 15:03 Cupa României

Victor Angelescu, acționarul majoritar al clubului Rapid, s-a declarat la rândul său surprins și dezamăgit de eliminarea din Cupa României, 2-3 cu Progresul Spartac. Mai în glumă, mai în serios, a doua zi după ce giuleștenii au părăsit competiția încă din turul 4, Angelescu a declarat că poate liniștea financiară pe care o asigură jucătorilor a dus la un astfel de eșec.

Vicor Angelescu: ”Poate că îi tratăm prea bine pe jucători, au totul plătit la zi” 

Dacă pe fotbaliști este supărat, acționarul Rapidului nu a avut ce să îi reproșeze antrenorului Adrian Iencsi, care se află izolat după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. A declarat că nu se pune problema ca acesta să plece de la echipă, dar că miercuri va avea loc o întâlnire la club, unde se vor lua anumite măsuri.

În ciuda momentelor nu foarte bune prin care trece Rapid, Victor Angelescu este însă convins că va urma redresarea și va începe să câștige începând cu etapa următoare din Liga 2. Prima șansă pentru giuleșteni să treacă peste această eliminare este pe 29 octombrie, în etapa a 8-a, în restanța cu CS Mioveni.

”Am fost foarte dezamăgit după meciul de ieri, mai dezamăgit de joc, decât de rezultat. Nu aș pune acest eșec pe seama cazurilor de coronavirus, avem un lot numeros și am întâlnit o echipă dintr-un eșalon inferior.

Astăzi (n.r. – miercuri) vom avea o ședință, vom analiza lucrurile și vom vedea ce măsuri putem lua. Cu Adrian Iencsi am vorbit puțin prin mesaje, știți care este situația lui, din cauza acestui virus. Nu cred că este o soluție să promovăm tineri de la Rapid 2, aceștia evoluează deja în Liga 3.

Poate că îi tratăm prea bine pe jucători, au totul plătit la zi. În România poate e mai bine să fie restanțe, decât să fie salariile plătite la zi. Nu s-a pus problema ca Adrian Iencsi să plece de la echipă. Vom avea o ședință și vom vedea ce putem face. Asta este acum, trebuie să mergem înainte. Cred că putem să depășim acest moment dacă vom obține o victorie în meciul următor”, a spus Victor Angelescu pentru DigiSport.

Rapid a pierdut cu Progresul Spartac în minutul 119

Rapid a făcut un meci slab cu Progresul Spartac încă din start. După o eroare a lui Raul Costin, Alexandru Cîrlig a deschis scorul încă din minutul 12. A revenit în a doua parte a primei reprize, când a egalat la unu, prin Alexandru Dulca. Celelalte două goluri au venit tot în prima repriză. Gazdele au făcut 2-1 prin Andrei Grigore, iar Rapid a egalat în minutul 44, prin Adrian Bălan.

În partea a doua nu s-a mai marcat, iar partida a mers în prelungiri, unde Progresul Spartac a dat lovitura. Răzvan Milea a punctat în minutul 119 și și-a calificat echipa în turul 5 al Cupei României.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/discurs-ferm-al-lui-adrian-iencsi-dupa-ce-rapid-a-fost-eliminata-din-cupa-romaniei-cine-e-nepasator-la-tot-ce-s-a-intamplat-azi-insemna-ca-nu-are-ce-sa-caute-in-sport-19153478

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/alexandru-dandea-mai-degraba-ingrijorat-de-jocul-rapidului-decat-de-infrangerea-rusinoasa-cu-progresul-spartac-a-fost-mediocru-daca-ne-prezentam-la-fel-o-sa-fie-greu-sa-prindem-play-off-u-19153461

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ionut-voicu-se-gandeste-la-retragere-dupa-ce-a-trait-a-treia-umilinta-cu-rapid-intr-o-luna-nu-stiu-cum-o-vom-scoate-la-capat-ne-am-face-de-ras-numai-sa-pronuntam-cuvantul-suporter-19153360

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Oct. 2020, 15:03 Cupa României
Pe aceeași temă