Mai bine de atât nici nu se putea! SCM Zalău, parcurs impecabil în startul sezonului, cu victorii pe linie în Liga 3 și Cupa României. Cristian Lupuț: ”Să demonstrăm că nu am ajuns aici întâmplător”

Andrei PASCU 13 Sep. 2023, 14:47 Cupa României
Mai bine de atât nici nu se putea! SCM Zalău, parcurs impecabil în startul sezonului, cu victorii pe linie în Liga 3 și Cupa României. Cristian Lupuț: ”Să demonstrăm că nu am ajuns aici întâmplător”

SCM Zalău este una dintre echipele din Liga 3 prezente în grupele Cupei României, iar performanța este și pentru ea una care îi dă încredere și o face să spere că poate promova, în sfârșit, în Liga 2.

A fost repartizată în Grupa C, alături de FCU Craiova FC, FCSB, SC Oțelul, Dinamo și FC Bihor Oradea și va întâlni SC Oțelul (acasă), FCU Craiova FC (acasă) și FC Bihor Oradea (acasă) în cele trei etape programate.

SCM Zalău, repartizată în Grupa C a Cupei României

Cristian Lupuț, antrenorul clubului din Zalău, a declarat că este foarte mulțumit de realizările din Cupa României, din acest sezon, mai ales că echipa sa a atras atenția prin această performanță, că a reușit să ajungă în prim-planul unei competiții foarte importante și care poate aduce sume de bani consistente în conturile clubului.

”Principalul” speră la un parcurs la fel de bun și în Liga 3, în Seria 10, unde până acum are trei victorii în trei meciuri, 9 puncte. E pe locul 1, la egalitate cu locul 2, CSM Olimpia Satu Mare.

Vreau să felicit tot ceea ce înseamnă SCM pentru începutul bun de campionat, drept dovadă şi calificarea noastră în grupele Cupei României. Pentru mine, pentru noi ca şi club şi ca şi comunitate este o lovitură de imagine. Am reuşit să aducem la Zalău echipă de Liga 1, Poli Iaşi.

Urmează Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova. Asta prin muncă, prin încredere, prin sacrificii făcute de toată lumea şi nu în ultimul rând ţin să mulţumesc publicului spectator care a fost al 12-lea jucător. Referitor la ce urmează, deja nu mai contează. 

Pentru noi, meciurile cu Oţelul, Universitatea Craiova şi FC Bihor vor fi un plus să demonstrăm că această echipă nu este întâmplător unde este în ziua de astăzi. Nu întâmplător jocul nostru, atât la începutul fazelor din Cupa României, cât şi calificarea în grupe nu au fost întâmplătoare.

Încă o dată, îi felicit pe jucători, întreg staff-ul şi tot ceea ce înseamnă SCM Zalău. Nu în ultimul rând, ceea ce am spus când am venit aici, rezultatele noastre vor aduce publicul spectator la stadion.

Sper ca de acum, publicul să fie al 12-lea jucător în susţinerea acestor băieţi minunaţi care au adus echipa şi numele oraşului Zalău pe cele mai înalte trepte ale fotbalului românesc”, a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul echipei  SCM Zalău, conform Sportul Sălăjean.

SCM Zalău, victorii pe linie în Liga 3

În Liga 3, în cele trei etape scurse, SCM Zalău a învins Lotus Băile Felix (2-0, în deplasare), Victoria Carei (3-0, acasă) și Minerul Ocna Dej (2-1, în deplasare). În etapa a 4-a va întâlni CSM Sighetu Marmaţiei, în deplasare, locul 4 din 10 echipe, cu 5 puncte.

Referitor la Cupa României, SCM Zalău a bifat patru victorii ca să ajungă până în grupe. A trecut prima dată de Victoria Carei (scor 1-0 după 180 de minute), iar apoi le-a învins pe Gloria Bistrița Năsăud (scor 2-1), Minaur Baia Mare (scor 5-1) și Poli Iași (scor 3-0).

Foto: SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/eugen-trica-noul-antrenor-al-echipei-gloria-baneasa-19284628

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u20-a-pierdut-amicalul-cu-portugalia-u20-scor-1-2-19284621

https://liga2.prosport.ro/liga-3/s-au-disputat-cele-patru-restante-din-etapa-1-a-ligii-3-19284594

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-i-a-adus-pe-akos-nistor-si-erwin-bloj-19284571

https://liga2.prosport.ro/special/csm-vaslui-si-poli-iasi-joaca-un-meci-caritabil-pentru-a-sprijini-copiii-bolnavi-de-autism-mai-multe-tricouri-ale-unor-fosti-sau-actuali-jucatori-sunt-scoase-la-licitatie-19284542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-victorie-si-esec-in-amicale-19284469

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-infrangere-in-amicalul-cu-israel-u19-scor-1-2-19284375

Andrei PASCU 13 Sep. 2023, 14:47 Cupa României
Pe aceeași temă