Metalul Buzău, foarte încrezătoare înaintea meciurilor cu ”U” Craiova și Dinamo din Cupa României! Valentin Stan: ”Vom miza tot timpul pe atac”

Andrei PASCU 26 Sep. 2024, 16:02 Cupa României
Metalul Buzău, foarte încrezătoare înaintea meciurilor cu ”U” Craiova și Dinamo din Cupa României! Valentin Stan: ”Vom miza tot timpul pe atac”

Metalul Buzău va aduce pe terenul propriu, în urma tragerii la sorți pentru grupele Cupei României, unde a fost repartizată în Grupa B, Universitatea Craiova (etapa 1, 30 octombrie), Dinamo (etapa 2, 4 decembrie), iar în ultimul rând va întâlni, în deplasare, Agricola Borcea (etapa 3, 18 decembrie).

Grupa B este compusă din Metalul Buzău, Petrolul Ploiești, Dinamo, FCSB, Universitatea Craiova și Agricola Borcea, conform tragerii la sorți care a avut loc miercuri, 25 septembrie.

Metalul Buzău, meciuri tari în grupele Cupei României, cu ”U” Craiova și Dinamo

Antrenorul Buzăului, Valentin Stan, a declarat că așteaptă partidele cu cele două formații din SuperLiga României, pe care le-a ”atenționat” că vor întâlni o echipă a Metalului care va juca pe cartea atacului și nu va disputa duelurile pentru a scoate doar o remiză, să se apere.

Valentin Stan speră să vadă multă determinare din partea fotbaliștilor săi, chiar dacă în Liga 2 lucrurile nu stau prea bine. Faptul că în play-off-ul Cupei României echipa lui a învins Universitatea Cluj, îi dă multă încredere antrenorului.

Sunt două meciuri în care clar plecăm cu a doua șansă, dar în cel de-al treilea suntem favoriți pe hârtie. Cupa României este cunoscută și ca o competiție a surprizelor. Așa că noi suntem încrezători că vom putea etala un joc bun în toate partidele, nu doar în cea cu Agricola Borcea.

Pentru un club ca Metalul, faptul că a ajuns în grupele Cupei României este o mândrie și o provocare. Vom juca cu echipe de calibru și sunt convins că Buzăul se va mândri cu noi.

Obiectivul principal este acela ca, indiferent de rezultat, la sfârșitul fiecărui meci, spectatorul să plece de la stadion mulțumit de prestația noastră. Vom miza tot timpul pe atac, așa cum am făcut și până acum. Vom încerca să câștigăm fiecare balon, fiecare metru de teren. Vom folosi ultima picătură de energie și poate că, astfel, vom produce surprize”, a declarat Valentin Stan, conform paginii de Facebook a Metalului Buzău.

Metalul Buzău a eliminat liderul SuperLigii din Cupa României

Metalul Buzău a arătat mai bine, până acum, în Cupa României, pentru că s-a calificat în grupele competiției. În runda a 2-a a trecut de CSM Râmnicu Sărat cu 3-1 după reprizele adiționale, după ce la finalul primelor 90 de minute rezultatul a fost egal, 1-1.

Ulterior, în runda a 3-a, a învins Dacia Unirea Brăila, scor 5-1, iar în play-off Metalul Buzău a învins Universitatea Cluj, pe teren propriu, scor 1-0.

În Liga 2, Metalul Buzău se află pe locul 17 din 22 de echipe, cu 6 puncte după șapte etape, cu numai trei puncte peste penultima clasată, Unirea Ungheni. În același timp, e la numai trei puncte de locul 13, Campionii FC Argeș.

În etapa a 8-a din Liga 2, Metalul Buzău va întâlni, pe teren propriu, CS Mioveni.

Foto: Metalul Buzău

Andrei PASCU 26 Sep. 2024, 16:02 Cupa României
Pe aceeași temă