Hat-trick-ul lui Cilean trimite satelitul Gloriei în faza a doua din Cupa României

Mihai Andries 17 Jul. 2014, 10:38 Cupa României
Hat-trick-ul lui Cilean trimite** satelitul Gloriei în faza a doua din Cupa României

Faza a I-a a Cupei României – Timișoreana, ediția 2014-2015, a programat pe terenul Iproeb, partida dintre Gloria 2, câștigătoarea fazei județene a competiției și Unirea Dej, echipă ce activează în liga a treia. Scorul final a fost 3-1 în favoarea bistrițenilor.

Într-un anonimat aproate total, cu doar câțiva părinți, Fizeșan, Chibulcutean, Albuț, Sergiu Costin, Dan Jiga, președintele AJF și Alexandru Hatfaludi, președintele Gloriei în tribune, jocul a fost câștigat de bistrițeni, grație hat-trick-ului reușit de Cilean în prima repriză.

Reuniți cu doar două zile înainte de disputarea partidei, sub comanda lui Valer Săsărman, bistrițenii au făcut o primă repriză bună, în fața unei echipe care părea că a făcut deplasarea doar pentru a nu fi amendată.

În prima repriză bistrițenii au legat bine jocul, au reușit pase, devieri și combinații de efect, iar acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj. În minutul 5, Bucur trimite o diagonală de pe stânga, mingea ajunge la Cilean care înscrie peste un portar ieșit aiurea din poartă, pentru ca 3 minute mai târziu oaspeții să egaleze în urma unei faze fixe, atunci când Bogdan trimite cu capul în poartă din careul mic. Bistrițenii trec în avantaj în minutul 23, când Jarda trimite o minge în spatele fundașilor adverși, Cilean urmărește și trimite din nou peste portarul oaspeților, pentru ca până la pauză tot Cilean să mai marcheze odată după o pasă primită în careu de la Colța.

După pauză asistăm la un joc slab, în care fiecare jucător bistrițean încearcă, fără succes, să-și facă numărul, în timp ce oaspeții se apără supranumeric, astfel că ultimele 45 de minute nu avem de consemnat ocazii clare de gol pentru nici una dintre cele două combatante.

Lotul folosit de Valer Săsărman: Uilean, Budăcan, Patca, Bolbos, Echim, Cilean, Jarda, Țegle, Colța, O. Bucur, Sebi Rus. Au mai jucat: Dobrea, Platon, Peica, Neagoș.

Sursa: Sportul Bistrițean

Mihai Andries 17 Jul. 2014, 10:38 Cupa României
Pe aceeași temă