FC Bihor Oradea, sold out la meciul din Cupa României cu FCSB! A vândut și un număr record de abonamente

Andrei PASCU 21 Sep. 2023, 20:19 Cupa României
FC Bihor Oradea, sold out la meciul din Cupa României cu FCSB! A vândut și un număr record de abonamente

FC Bihor Oradea a fost repartizată în Grupa C din Cupa României, iar primul duel va avea loc contra FCSB-ului, pe teren propriu. Tot acasă va disputa și confruntarea din runda a 2-a, cu Dinamo, iar grupa va fi încheiată, în etapa a 3-a, cu un meci în deplasare, cu SCM Zalău.

Confruntarea cu FCSB a fost programată de FRF pentru săptămâna următoare, miercuri, 27 septembrie, iar biletele au fost deja epuizate!

FC Bihor Oradea, sold out la meciul din Cupa României cu FCSB!

FC Bihor Oradea a anunțat că partida se va disputa cu toate locurile ocupate, în acest moment nemaifiind la case vreun tichet disponibil. Astfel, arena care dispune de 18.000 de locuri va fi plină la ora de începere a confruntării. Joi, 21 septembrie, FC Bihor Oradea a precizat următoarele:

Dragi suporteri, va informam ca toate biletele pentru meciul din Cupa României, de miercuri, 27 septembrie, cu FCSB, au fost vândute. Dacă în online, biletele au fost epuizate efectiv în primul minut de la punerea lor în vânzare, cele care au putut fi achiziționate cu bani cash de la stadion s-au epuizat la aproximativ doua ore de la punerea lor în vânzare!

Va mulțumim și va așteptăm în tribuna alături de echipa noastră! HAI BIHORU’!”.

FC Bihor Oradea a vândut aproape 7.000 de abonamente

FC Bihor Oradea a consemnat, până miercuri seară, aproape 7.000 de abonamente vândute. Abonamentele scoase la vânzare de FC Bihor Oradea costă 100 și 1.000 de lei și este, deja, o creștere uriașă pentru formația din Liga 3, care pentru sezonul trecut a dat doar 50 de abonamente. Și datorită calificării în grupele Cupei României și-a suplimentat FC Bihor Oradea veniturile.

Numai calificarea în sine i-a adus 14.000 de euro, iar suma poate fi suplimentată serios. Un egal de acum înainte, în Cupa României, îi va aduce formației bihorene 4.000 de euro.

Faptul că suntem numărul 1 în România este o mândrie pentru noi. Am depășit Rapidul, care era pe primul loc. Chiar dacă la Rapid abonamentele au fost mai scumpe, să nu uităm că ei au echipă în prima ligă, iar noi suntem în Liga a III-a, ceea ce spune şi mai mult despre această performanţă a noastră.

Le mulţumesc suporterilor, fanilor noştri, dar şi tuturor iubitorilor de fotbal, care şi-au achiziţionat abonamente la meciurile din acest sezon ale echipei noastre. Ştiu că mulţi dintre ei sunt interesaţi de meciurile din cupă cu granzii fotbalului românesc, dar eu sper ca ei să fie alături de noi şi la jocurile din campionat, pentru că avem nevoie de ei şi acolo, să suţină echipa, dacă dorim să avem fotbal de calitate în oraşul nostru şi să facem un pas mai în faţă şi în campionat.

Nu în ultimul rând, doresc să le mulţumesc celor din club, pentru că noi de o săptămână nu am ajuns mai repede de ora 22 acasă. S-au implicat toţi, acum când a fost această cerere mare de abonamente. Şi vorbesc aici inclusiv de preparatorul fizic, antrenorul cu portarii, antrenorul principal, coordonatorul de la Centrul de Copii şi Juniori, adică toţi am fost ca o familie. Sper ca acesta să fie un an memorabil din toate punctele de vedere pentru noi”, a declarat preşedintele clubului FC Bihor Oradea, George Tătar.

Un bilet la meciul cu FCSB, 50 de lei. Un abonament pentru tot sezonul, 100 de lei

Preţul unui bilet de intrare la meciul cu FCSB a fost de 50 lei, iar din acest motiv abonamentele se vând într-un ritm alert. Reamintind, cel mai ieftin tichet de acces pentru toate meciurile din Liga 3 și Cupa României costă 100 de lei. Cel mai probabil, 50 de lei va fi și un bilet pentru partida cu Dinamo.

Foto: FC Bihor Oradea

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acs-medias-achizitie-din-superliga-l-a-adus-pe-razvan-trif-19285658

https://liga2.prosport.ro/liga-3/antrenor-nou-la-u-craiova-2-echipa-din-liga-3-19285654

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-primei-etape-a-grupelor-cupei-romaniei-toate-meciurile-vor-fi-transmise-la-tv-sau-pe-frf-tv-19285639

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cazul-sporting-rosiori-valentin-neaga-dezvaluiri-despre-echipa-19285497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

 

Andrei PASCU 21 Sep. 2023, 20:19 Cupa României
Pe aceeași temă