Fotbalul din Oradea, în fața unor momente așteptate de ani! FC Bihor aduce în oraș FCSB și Dinamo, iar entuziasmul va fi la cote uriașe. Florin Farcaș: ”E o onoare şi o mândrie”. Se ia în calcul închirierea unei nocturne

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2023, 15:08 Cupa României
Fotbalul din Oradea, în fața unor momente așteptate de ani! FC Bihor aduce în oraș FCSB și Dinamo, iar entuziasmul va fi la cote uriașe. Florin Farcaș: ”E o onoare şi o mândrie”. Se ia în calcul închirierea unei nocturne

FC Bihor Oradea va da peste două echipe mari din SuperLiga României în grupele Cupei României, peste FCSB și Dinamo în primele două etape, așa cum s-a stabilit în urma tragerii la sorți, care a avut loc miercuri.

Clubul din Seria 8 a Ligii 3 are parte de meciuri tari, care vor arăta nivelul pe care îl are la acest moment, într-un sezon în care pare că va fi o pretendentă importantă la promovarea în Liga 2, la cum a debutat în primele două etape, cu victorii pe linie.

FC Bihor Oradea, meciuri tari în grupele de Cupa României!

FC Bihor Oradea a fost repartizată în Grupa C, iar primul duel va avea loc contra FCSB-ului, pe teren propriu. Tot acasă va disputa și confruntarea din runda a 2-a, cu Dinamo, iar grupa va fi încheiată, în etapa a 3-a, cu un meci în deplasare, cu SCM Zalău.

Antrenorul Florin Farcaș a participat la o conferință de presă organizată de club, în care a vorbit despre acest moment, cel mai important din ultimii ani buni pentru fotbalul din Oradea, să întâlnească două dintre cele mai titrate formații din România.

Florin Farcaș, după ce FC Bihor Oradea a aflat ce adversari va avea în Cupa României

În plus, totul este ca o sărbătoare pentru FC Bihor Oradea, care, poate, și-a bifat obiectivul din Cupa României, dacă nu l-a și depășit. În tururile premergătoare calificării în grupe, FC Bihor Oradea a trecut de trei echipe, înregistrând următoarele rezultate: 3-0 cu Lotus Băile Felix, 2-0 cu Sănătatea Cluj și 1-0 cu Campionii FC Argeș.

Pentru fotbalul bihorean este o onoare şi o mândrie ca atât FCSB cât şi Dinamo să revină la Oradea. Iubitorii fotbalului îşi doresc asta de foarte mulţi ani. Pentru noi şi pentru tot ce înseamnă mişcarea fotbalistică orădeană este un lucru fantastic.

Sperăm din tot sufletul ca la cele două jocuri lumea să fie în număr cât mai mare alături de noi, pentru că aşa cum a fost şi la jocul cu FC Argeş, atmosfera a fost una frumoasă, iar jucătorii au simţit asta şi cred că şi ei au contribuit la acest succes frumos, de a ne califica mai departe”, a precizat Florin Farcaş.

https://www.youtube.com/watch?si=yXccmHFK4_3eFe7V&fbclid=IwAR2vU-ZskLcd50o25Re08fu5rrA5YmYKHjQe8ddFUNjXsXWsu_myC8_xMko&v=JYwROjnZq7o&feature=youtu.be

FC Bihor Oradea, pregătită să închirieze și nocturnă mobilă

Președintele clubului, George Tătar, a declarat că se așteaptă ca duelurile cu FCSB și Dinamo să fie programate seara, motiv pentru care deja se pregătește să facă demersuri pentru aducerea unei instalații de nocturnă mobilă.

Are încredere că nu numai în oraș se va forma o emulație specială, ci în tot județul, iar stadionul din Oradea să fie plin la orele celor două partide.

Mă bucur foarte mult că va avea loc un festival fotbalistic la Oradea. În prima mea conferinţă am spus că îmi doresc foarte mult să auzim pe acest stadion, la fel ca la meciul de baraj cu Oţelul Galaţi, HAI BIHORUL!

 La meciul de cupă cu FC Argeş au fost semne că putem reîncepe şi cred că pentru meciurile cu FCSB şi Dinamo se va crea o emulaţie şi îi aşteptăm pe suporteri într-un număr cât mai mare alături de noi, pentru că vreau să precizez un lucru foarte important: noi după meciul cu FC Argeş am început deja discuţiile pentru nocturna mobilă şi pot să vă asigur în momentul de faţă că FC Bihor poate să joace acasă indiferent de ora care se va stabili de către televiziuni sau de către Federaţie, indiferent dacă vom juca în nocturnă sau nu, noi suntem pregătiţi, pentru că vom avea nocturnă mobilă.

Aşteptăm să se stabilească data şi ora la care se vor disputa cele două meciuri. Încă nu am discutat despre bilete, vom reveni cu mai multe detalii săptămâna viitoare, pentru că, oricum până nu ştim data şi ora de disputare a lor, nu putem tipări biletele.

Însă mai precizez o dată, cu abonamentele poate intra oricine, atât la meciurile din campionat, cât şi la cele din Cupa României”, a declarat conducătorul clubului din Oradea.

FC Bihor Oradea, locul 1 în Seria 8 a din Liga 3

În fazele anterioare ale acestui sezon al Cupei României, FC Bihor Oradea a trecut, după cum aminteam, de Lotus Băile Felix (3-0 la Sânmartin), Sănătatea Cluj (2-0 la Cluj-Napoca) și Campionii FC Argeș (1-0 la Oradea).

Echipa pregătită de Florin Farcaș are plus de moral și datorită startului de Liga 3, unde, în Seria 8, are două victorii în primele două meciuri. E pe locul 1, după 2-0 cu Peciu Nou (acasă) și 2-0 cu Phoenix Buziaş (deplasare).

Șase puncte, în Seria 8 a Ligii 3, mai are o echipă, CS Socodor, dar FC Bihor Oradea e pe locul 1 datorită golaverajului.

Foto și video: FC Bihor Oradea

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-norocoasa-la-tragerea-la-sorti-a-grupelor-cupei-romaniei-19284055

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/pecica-meciuri-cu-corvinul-hermannstadt-si-petrolul-in-grupele-cupei-romaniei-19284011

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/grupele-si-meciurile-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19283966

Răzvan STÎNGĂ 07 Sep. 2023, 15:08 Cupa României
Pe aceeași temă