Sporting, set și calificare

02 Aug. 2012, 15:02 Faza națională
Sporting,** set și calificare

Sporting Suceava s-a calificat in stil de mare echipa in turul lll al Cupei Romaniei Timisoreana, dupa ce le-a administrat astazi un set alb, scor 6-0, bistritenilor de la Vointa Lechinta, in faza secunda a competitiei.

„Alb-verzii” au dominat teritorial prima repriza, dar reduta ardeleana a rezistat pe fondul numeroaselor sanse de gol ratate in principal de veteranul Gurita, care a irosit doua ocazii singur cu portarul advers, pentru ca mai apoi sa trimita balonul in bara inainte de pauza. Gurita avea sa se revanseze insa in primul minut de la reluarea jocului, cand a deschis scorul dupa o pasa de finete venita de la Buziuc. Odata spart ghinionul, oaspetii au punctat din nou la jumatatea reprizei secunde, cand Buziuc a scapat din marcaj si l-a executat pe portarul bistritean pentru scorul de 2-0. Superiori la capitolul pregatire fizica, elevii lui Claudiu Sevaciuc si-au marit diferenta in minutul 73, cand Cainari a trimis mingea in plasa dupa o faza in care a facut sah-mat defensiva ardeleana. Sporting si-a continuat recitalul, iar peste alte patru minute, Apetri a dus scorul la 4-0 cu un sut din afara careului. Oaspetii nu s-au oprit insa aici, astfel ca, la doar cateva minute de la intrarea pe teren, Nechitoaia si-a trecut numele pe lista marcatorilor dupa ce a fructificat o centrare venita de pe partea stanga. Tabela avea sa fie inchisa la un scor de tenis cu opt minute inainte de final, cand nou-intratul Bagu (foto) a inscris golul sase in urma unei actiuni personale.

Sporting: Turita – Kuruc, Ailenei, Ferariu, Pantea – Azaharioaie, Filip, Cainari, Apetri – Buziuc, Gurita. Antrenori: Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu. Au mai intrat: Bagu, Strugariu, Nechitoaia si Longher.

Sursa: Gazeta de Suceava

02 Aug. 2012, 15:02 Faza națională
Pe aceeași temă