SCM Argeșul a eliminat-o cu emoții pe Hidro!

Mihai Andries 01 Aug. 2013, 11:58 Faza națională
SCM Argeșul** a eliminat-o cu emoții pe Hidro!

În faza a doua a Cupei României, într-un joc de un slab nivel, Hidrelectra Râmnicu Vâlcea a pierdut ieri, pe teren propriu, 0-1 cu SCM Argeșul Pitești.

Venită la Vâlcea în efectiv redus, cu doar două rezerve, echipa de Liga a III-a SCM, preluată recent de către Primăria Piteștiului, a eliminat pe Hidro. Argeșenii au fost mai periculoși în partea secundă și în minutul 60, au tras semnalul de alarmă, când atacantul Călin a șutat în bara porții apărate de Monea. În minutul 85, oaspeții au dat lovitura după o gafă a lui Chebar, care i-a oferit golul pe tavă lui Ionuț Enache (foto, faza golului). Trupa lui Narcis Enăchescu a avut și ea câteva ocazii, dar nu a reușit să fructifice niciuna.

Din păcate, analizând la rece, doar 4-5 jucători vâlceni au demonstrat în acest joc că ar putea face față în Liga a III-a, acolo unde Hidro speră să joace din sezonul următor. La 36 de ani, căpitanul Alin Savu nu își arată deloc vârsta și este fără dubii unul dintre atuurile echipei pregătite de Narcis Enăchescu, care însă are nevoie de mulți titulari pentru a face față în al treilea eșalon.

Hidro părăsește astfel cupa, dar marele semn de întrebare este dacă va găsi banii necesari pentru a merge în Liga a III-a. Conducerea clubului nu a anunțat încă nimic oficial, așteptând răspunsul oficial de la FRF. Aproape sigur, după valul de desființări și retrageri din al treilea eșalon, FRF va accepta dosarul clubului Hidro, marea problemă fiind însă a strânge bugetul necesar pentru Liga a III-a.

Hidro: Monea-Bucei, Harapu, M. Popa, Chebar – Roșoagă, Nicolaescu – Săraru, A. Savu, C. Ursu – A. Savu. Au mai jucat: Ciortan, Bunescu și M. Ursu

Argeșenii au început partida în următoarea formulă: Vlăsceanu – Hapaină, Stănescu, Avramescu, Baicu – Diță, Bărbulescu, Neagu, Pâslaru – Călin, Enache.

Articol scris de Adi Georgescu

Foto: Dan Lixandru

Mihai Andries 01 Aug. 2013, 11:58 Faza națională
Pe aceeași temă