Satelitul Pandurilor merge mai departe!

Mihai Andries 19 Jul. 2013, 07:32 Faza națională
Satelitul Pandurilor** merge mai departe!

Echipa secundă a vicecampioanei României a debutat cu dreptul în Cupa României, învingând cu 1-0 pe Știința Turceni. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit de juniorul Cocină, care a marcat în minutul 27 al întâlnirii. Pandurii II a aliniat o formulă de start cu Bănică – Dobroiu, Oiță, Petrache, Bertea – Cocină, Pițian, Dănăricu – Fărcășanu, Frunză, Golea. Au mai fost folosiți și Șendroiu, Negrescu și Vlăduți.

Au trimis doi jucători la Rapid!

În altă ordine de idei, satelitul gorjean i-a pierdut în această vară pe francezii Gomis, care a părăsit România și Mbella, ajuns la Buftea, dar și un număr însemnat de jucători români, majoritatea sub formă de împrumuturi. Astfel, Unguru și Sabin Lupu au ajuns și ei la aceeși grupare ilfoveană, acolo se afla deja din returul trecut și Konyeha, iar Ionuț Constantin a primit dezlegare pentru a merge la Gloria Buzău. Totodată, portarul Constantin Popescu este cu un picior în curtea Motrului.

Însă cele mai importante mutări sunt cele ale lui Roberto Dumitru și Ionuț Tătaru, ambii ajunși în curtea Rapidului. Dacă primul a ajuns sub Podul Grant ca jucător liber de contract, în cazul celui de-al doilea nu există încă detalii dacă este vorba de un transfer sau un împrumut, însă ținând cont că vorbim de un jucător de 23 de ani prima variantă este mai plauzibilă.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Jul. 2013, 07:32 Faza națională
Pe aceeași temă