Pâncota produce surpriza și elimină Timișoara

28 Aug. 2012, 20:28 Faza națională
Pâncota produce surpriza** și elimină Timișoara

Calificare frumoasă a Șoimilor după un meci dramatic. Părea cu un minut înainte de sfârșitul primului act, perioadă în care arădenii și-au subordonat adversarii. Huțanu a centrat perfect pentru Burian (38), iar vârful Pîncotei l-a executat pe Coca cu capul din 6 metri, dintre doi adversari, 1-0. Rapid a căzut și golul de 2-0, după o lovitură de colț executatăd e Ruja și finalizată tot cu capul de Lengyel (42).

Prelungirile le-au adus însă timișenilor exact ce au dorit, golul de 2-1, autor ex-arădeanul Enciu în urma unui penalty contestat de arădeni. De altfel, pe întreaga durată a jocului tabăra Șoimilor s-a simțit frustrată de deciziile lui Micloșină.

Actul doi a arătat o echipă timișoreană mai alertă și mai preocupată de atac. Pîncota a părut capabilă să reziste, dar în primul minut de prelungiri (din nou în prelungiri!), întreaga defensivă a gazdelor a fost depășită de o centrare paralelă cu poarta, iar Goge a împins mingea în plasă din câțiva metri, 2-2.

Șoimii s-au regrupat rapid și în minutul 5 al primei reprize de timp suplimentar, Alin Mihai a dat lovitura așteptată, finalizând cu mult sânge rece, din 8 metri, o cursă în care l-a pus excelent Bebe Mitu. Pînă la ultimul fluier, timișoreanul Goge avea să fie eliminat, tabela a indicat 3-2 final, iar Pîncota așteaptă adversari de calibru în turul următor!

Șoimii: Irimia – Românu, Lung, Lengyel, Ruja – Huțanu (91 Mihai), Pavel, Mitu, Bulzan – Burian (90 Nistor), Leucuța (75 Uibariu).
Poli:
Coca – Iovan, Șeroni, Petrovic, Anițoiu (46 Miculescu) – Goge, Dobriceanu, Poparadu, Trandu (78 Artean) – Boștină, Enciu.
Arbitru: Dorian Micloșină (Reșița)

Sursa: Sport Arad

28 Aug. 2012, 20:28 Faza națională
Pe aceeași temă