Oțelul II s-a făcut de râs la Casimcea

17 Aug. 2012, 11:48 Faza națională
Oțelul II** s-a făcut de râs la Casimcea

Oțelul II era o echipă apreciată pentru evoluția și rezultatele dobândite în cel de-al treilea eșalon fotbalistic, aprecieri care au fost împrospătate în această perioadă precompetițională, când a obținut o serie de rezultate onorabile în meciurile de verificare: 3-2 cu Delta Tulcea și tot 3-2 cu FCM Dunărea – echipe din Liga a II-a, 4-1 cu Dunărea Călărași și 1-0, la Focșani, cu CSM – din eșalonul al doilea, dar și un 10-0 cu Victoria Traian (Brăila) în „Cupa României”.

Însă, toată această imagine a fost șifonată rău miercuri, când „satelitul” FC Oțelul s-a deplasat într-o comună din județul Tulcea, pentru al doilea meci din Cupa României. Nu știm câți gălățeni au auzit până acum de Unirea Casimcea – o modestă grupare de județ, o echipă la îndemână pentru mai toate echipele din Liga a III-a. Însă, iată că pentru Oțelul II a fost o „nucă prea tare”! În confruntarea directă, de pe terenul din Casimcea, mai buni au fost „județenii” tulceni, care s-au impus fără niciun fel de probleme, cu 3-1, după ce au condus până spre final cu 3-0, după o o evoluție rușinoasă a gălățenilor în fața unei echipe arhinecunoscute, care activează în campionatul județean.

Stafful tehnic al echipei gălățene a explicat că singura scuză pe care o pot invoca jucătorii o reprezintă dimensiunile și starea terenului. „Jucătorii noștri nu s-au putut adapta la condițiile de la Casimcea, la un teren foarte mic. Au intrat în jocul adversarului de care s-au lăsat prea ușor surprinși”, a declarat Mitică Ragea, antrenor secund.

Înfrângerea este cu atât mai supărătoare cu cât în lotul gălățenilor s-au aflat câțiva jucători cu pretenții, dar și mulți considerați de perspectivă. „Oțelarilor” le-au lipsit în primul rând determinarea, reușind foarte puține faze ofensive: Chipirliu a ratat la 0-0, apoi tot el a avut o bară la 2-0; Paraschiv și Gohoreanu s-au numărat și ei printre cei care au irosit puținele oportunități ivite. Golul de 3-1 a fost marcat de Negoescu, abia în ultimul minut de joc.

Conducerea tehnică a sesizat starea elevilor săi și a operat prima schimbare încă din finalul primei reprize, iar celelalte trei – în cea de-a doua. Degeaba, nici aceste intervenții nu au schimbat fața jocului!

„Unsprezecele” de start s-a prezentat astfel: Vlasie – Marus, Gâță, Manea, Cucu – Chebac, Miron, Adăscăliței – Chipirliu, Avram și Paraschiv. Cei introduși pe parcurs au fost Gohoreanu, Tudose Constantinescu și Negoescu.

Sursa: Viața Liberă

17 Aug. 2012, 11:48 Faza națională
Pe aceeași temă