Olimpia Satu Mare – FCMU „se anunță a fi un meci cu scântei”

23 Aug. 2012, 16:26 Faza națională
Olimpia Satu Mare - FCMU**

Cu Olimpia, la Satu Mare, se va confrunta echipa FC Maramures Universitar Baia Mare in turul 4 al Cupei Romaniei. Cele doua echipe se cunosc, dat fiind ca au disputat in aceasta vara doua partide amicale, ambele castigate de baimareni, dar meciurile de pregatire nu seamana cu cele oficiale. In consecinta, antrenorul Ciprian Dorobantu avertizeaza ca, desi meciul va fi unul foarte greu, sportivii sai trebuie nu numai sa se califice in turul urmator, dar si sa faca asta fara sa incaseze cartonase sau sa sufere accidentari.

In cadrul turului 4 al Cupei Romaniei – Timisoreana, editia 2012-2013, FC Maramures Universitar Baia Mare va intalni FC Olimpia, la Satu Mare, in 28 august, incepand cu ora 17.30. Baimarenii par a porni in aceasta confruntare din postura de favoriti, daca ne ghidam dupa faptul ca Olimpia si FCMU s-au intalnit de doua ori in aceasta vara, baimarenii reusind sa se impuna de fiecare data. In primul amical, jucat la Satu Mare, scorul a fost 1-0, golul baimarenilor fiind reusit de Ioan Maris, junior de la CSS 2. In al doilea meci de pregatire, de la Baia Mare, scorul a fost 3-2, golurile baimarenilor fiind inscrise de Feraru si Negrea, plus un autogol al satmarenilor.

„Datele problemei vor fi complet diferite pentru ca este un joc oficial, cu miza, cu suporteri, cu ambitii. Nici nu sufera comparatie cu meciurile amicale in care fiecare din noi am rulat jucatorii veniti in probe. Va fi un meci foarte greu, din care noi speram in primul rand sa ne calificam si, in al doilea rand, dar la fel de important, sa nu ne alegem cu cartonase, suspendari si accidentari pentru ca se anunta a fi un meci cu scantei”, a declarat antrenorul secund Ciprian Dorobantu.

„Am batut in pregatiri, sa vedem cum va fi in Cupa Romaniei. Va fi un meci greu, este un fel de derby. Au o echipa buna, formata numai din localnici si au un antrenor bun. Noi speram sa-i batem si sa mergem mai departe”, a spus Petrica Negrea.

Baimarenii au disputat 14 meciuri in campania de pregatire a sezonului 2012-2013 din Liga a doua, sapte soldandu-se cu victorii si trei cu egaluri.

Satmarenii au ajuns in aceasta etapa a Cupei Romaniei dupa ce au trecut cu 2-1 de AS Somesul Oar in turul 2 si cu 3-0 de FC Bihorul Beius in turul 3.

28 de meciuri sunt programate in aceasta etapa competitionala a Cupei Romaniei, acestea urmand a fi jucate in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa. Meciurile vor avea loc marti, 28 august, si miercuri 29 august, ora 17.30. Faza 5 a Cupei Romaniei – Timisoreana este programata sa aiba loc marti/miercuri 11/12 septembrie 2012, ora 16.30.

Sursa: eMaramureș

23 Aug. 2012, 16:26 Faza națională
Pe aceeași temă