Olimpia a învins la limită rivalii de la FC Maramureș!

29 Aug. 2012, 00:23 Faza națională

Olimpia a jucat astăzi, pe teren propriu meciul turului IV al Cupei României un meci aprins cu rivalii de la FC Maramureș Baia Mare. „Galben albaștrii” au început foarte bine prima repriză, Villand având două mari ocazii de gol în minuțele 5 și 6. Oaspeții au ratat o ocazie foarte bună în minutul 15, când Feraru a șutat puternic pe poartă, însă Șuta a respins balonul.

Două minute mai târziu, Feier centrează lui Gavrilescu, acesta punând în pericol poartă lui Olaru, dar fără rezultat pe tabelă. În minutul 18 sătmărenii se revanșează prin Marinaș care a executat un corner ideal pentru Molnar și a acesta a deschis scorul cu capul. Maramureșenii și-au mai încercat odată norocul prin Grozav, dar Șuta nu s-a lăsat păcălit nici de această dată.

Oaspeții au dominat a doua repriză și au pus în dificultate poarta lui Șuta încă din primul minut. Elevii lui Tibi Csik și Lulu Dragomir au lăsat jocul mai moale și le-au lăsat culoar liber oaspeților spre poartă.

„Nu am avut de mult timp un derby cu Baia Mare. A fost un meci greu cu o echipă de Liga a II-a și pot să spun că băieții au făcut față. Pot să spun că i-am felicitat la pauză, ceea ce nu e normal pentru că față de ultima vreme a fost o repriză foarte bună, iar a doua a fost chiar invers. Până la urmă rezultatul contează”, a declarat tehnicianul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Partida a fost arbitrată de Horațiu Feșnic la centru, ajutat de Marius Bălan și Ionuț Câmpeanu la linii.

FC Olimpia: Șuta – Micaș, Iuhas, Mihai Pop, Homorozan, Gavrilescu, Moș, Villand, Marinaș (82 Botoș), Molnar (75 Ghiriți), Feier (60 Dănilă). Antrenor Tiberiu Csik

FC Maramureș: Olaru – Duruș, Hodor, Toma, Chivoiu, Chișu, Grozav, Feraru (45 Achim), Câmpean, De Rosa (64 Deac), Krausz (45 Faye).

Joi sătmărenii vor pleca spre Alba Iulia pentru a disputa primul meci din sezonul competițional 2012-2013, în deplasare la Europa Alba Iulia.

Articol scris de Veronica HODAS

29 Aug. 2012, 00:23 Faza națională
Pe aceeași temă