Oli vs Baia Mare, la a treia înfățișare!

27 Aug. 2012, 17:30 Faza națională
Oli vs Baia Mare, la a treia înfățișare!

Olimpia Satu Mare întâlnește mâine, 28 august, de la ora 17.30, formația FC Maramureș într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Cupei României la fotbal. Meciul se va juca pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

Pentru „galben-albaștri” este al doilea meci oficial în Cupă, primul disputându-se în compania formației Someșul Oar. Rivalitatea dintre sătmăreni și băimăreni este arhicunoscută, iar meciul de mâine va deschide răni vechi. Vă reamintim că sătmărenii au pierdut cele două partide amicale pe care le-au disputat în această vară cu formația maramureșeană. Tocmai de aceea, fiind vorba de un meci oficial, elevii antrenorilor Tibi Csik și Lulu Dragomir vor avea un stimul în plus pentru a încerca să obțină victoria.

„Pe băimăreni îi cam știm deoarece am jucat două meciuri amicale cu ei în această vară. Chiar dacă am pierdut acele întâlniri datele problemei la meciul de marți vor fi altele. Avem un lot numeros și, zic eu, valoros, băieții au tras tare la antrenamente așa că așteptăm încrezători meciul din Cupa României, dar și începerea campionatului. Din fericire nu avem nici un accidentat, iar dacă până vineri nu intervine nimic și campionatul va debuta așa cum este programat, în meciul cu băimărenii vom folosi o anumită formulă de echipă pentru ca în prima etapă de campionat să putem alinia cel mai bun prim 11. Desigur că nu neglijăm nici meciul de Cupă, mai ales că se știe de rivaliatea celor două combatante, însă pentru noi campionatul este primordial”, a declarat antrenorul Csik.

Articol scris de Veronica HODAS

27 Aug. 2012, 17:30 Faza națională
Pe aceeași temă