Nu a fost bun la ACS Poli: uluiește România din Liga 5

Mihai Andries 25 Sep. 2013, 11:44 Faza națională
Nu a fost bun la ACS Poli:** uluiește România din Liga 5

Ripensia Timișoara a făcut spectacol în fața prim-divizionarei Universitatea Cluj, în meciul din 16-imile Cupei României. Bănățenii au adunat câteva mii de persoane pe stadionul „Dan Păltinișanu” și nu i-au făcut pe aceștia să regrete că au venit să-i urmărească la lucru pe urmașii care continuă tradiția uneia dintre primele forțe ale fotbalului românesc.

Jucătorii formației din Liga a V-a au demonstrat în fața „Șepcilor”, într-o reeditare a primei finale a Cupei României, că nivelul la care evoluează în prezent este unul mult sub posibilitățile lor. Din echipa antrenată de Radu Suciu s-a remarcat însă un jucător, atacantul nigerian Joseph Anagor. În vârstă de 21 de ani, africanul a izbutit să marcheze un super-gol în fața clujenilor, cu un șut de la 30 de metri lateral dreapta, care l-a surprins pe portarul Niculescu. Publicul timișorean a aplaudat în picioare reușita lui Anagor, care a făcut și alte faze de senzație, dovedindu-se în același timp și un bun servant pentru colegii lui.

Anagor a semnat în această vară cu Ripensia, după ce nu a fost oprit de Valentin Velcea în lotul lui ACS Poli, în urma unor teste date în urmă cu un an la prim-divizionara bănățeană. Atunci, fotbalistul marcase de două ori la trialul în care fusese utilizat, dar nu a fost suficient pentru a rămâne la echipa municipalității timișorene. Atacantul a mai jucat în carieră la VON FC Nigeria, Muncitorul Reșița și Autocatania Caransebeș, la ultimele două echipe făcându-se remarcat în România. Anagor are și un fizic destul de bun pentru un atacant: 75 de kilograme la 1,82 metri înălțime.

 

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

 

 

Mihai Andries 25 Sep. 2013, 11:44 Faza națională
Pe aceeași temă