Noua echipă a lui Dulca a eliminat Oltchimul

19 Jul. 2012, 13:22 Faza națională

FC Șelimbăr merge mai departe în turul II al Cupa României după ce a învins la penalty-uri formația Oltchim Râmnicu Vâlcea, scor 4-3.

Dupa 120 de minute tabela a rămas neschimbată, 0-0. Șelimbărenii au ratat un penalty în prima repriză de prelungiri, mingea lovind bara. Tot elevii lui Cristi Dulca au fost primii care au ratat în seria de 5 penalty-uri. Vâlcenii au trimis la rândul lor mingea peste și pe lângă poarta apărată de Piko, iar „alb-roșii” s-au calificat în faza următoare a Cupei.

La meci au asistat aproximativ 300 de spectatori în micuța arenă uitată de timp „Mecanica” din zona Marmeladă. O inimoasă galerie a încurajat Șelimbărul pe tot parcusul partidei, salutată la final de jucători.

Antrenorul echipei, Cristi Dulca a preferat să urmărească primele 90 de minute din tribună, însă a coborât pe bancă pentru cele 2 reprize de prelungiri. De altfel, clujeanul și-a dorit să înregistreze video întreaga partidă pentru a-și studia jocul echipei.

La penalty-uri, portarul Piko a avut un schimb de replici cu arbitrul Mihai Domșa, acesta din urmă avertizându-l că va repeta lovitura în cazul unei ratări ale vâlcenilor dacă va mai depăși linia porții înainte ca adversarul să șuteze. La una din cele două tușe a arbitrat o femeie, Alexandra Suciu din Alba Iulia.

Foto: Facebook FC Șelimbăr

19 Jul. 2012, 13:22 Faza națională
Pe aceeași temă