Miriuță e fair-play: „Rapid a fost echipa mai bună, a meritat victoria”

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 03:11 Faza națională
Miriuță e fair-play:**

Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamț, Vasile Miriuță, a declarat joi seară, după eliminarea din Cupa României de către Rapid, că formația giuleșteană a fost mai bună și a meritat victoria înregistrată în 16-imile de finală ale competiției.

„Rapid a fost echipa mai bună. Adversarii au arătat o atitudine și determinare mai mare decât noi și consider că au meritat victoria. Jucătorii noi pe care i-am instrodus azi trebuie să mai aștepte până să ajungă titulari. Obiectivul nostru este locul 10 în Liga I, dar era extraordinar să mergem mai departe și în cupă. Acum ne vom concentra numai pe campionat”, a afirmat Miriuță.

Referitor la faptul că în repriza a doua a fost stropit de fanii giuleșteni cu apă și băuturi răcoritoare, Vasile Miriuță a spus: „Mi-am făcut și eu botezul pe Giulești cu puțină apă. Suporterii rapidului sunt extraordinari, dar mai sunt și unul-doi care sunt pe invers”.

Formația Rapid, din liga a doua, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamț, în 16-imile competiției. Golurile învingătorilor au fost marcate de Martin ’13, Ciolacu ’26 și Doman ’35. Pentru Ceahlăul a înscris Dică, în minutul 70.

În minutul 69, rapidistul Ioniță II a marcat în poarta lui Jicha, dar arbitrul Cătălin Popa a anulat golul pentru un presupus ofsaid la Ciolacu. Cât timp rapidiștii s-au bucurat și și apoi au protestat când au văzut că le este anulat golul, Ceahlăul a repus mingea în joc, iar Dică a scăpat singur și a marcat în poarta părăsită de Drăghia. După această fază, antrenorul Vasile Miriuță și alți doi membri ai stafului tehnic al echipei Ceahlăul au avut un dialog verbal cu suporterii de la tribuna 0 și ulterior au fost scuipați și stropiți cu apă și cu băuturi răcoritoare. De asemenea, o brichetă care a ajuns în spațiul tehnic al băncii oaspeților a fost înmânată de Miriuță observatorului de joc.

 

Sursa: Mediafax
Foto de Răzvan LUPICĂ‚

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 03:11 Faza națională
Pe aceeași temă