Mâine se încheie turul I al Cupei României

24 Jul. 2012, 17:25 Faza națională
Mâine se încheie turul I** al Cupei României

Miercuri, pe stadionul din „Mureșeni”, cu începere de la ora 17:30, AS MS Târgu Mureș (MS) și CS Zlatna (AB) se vor confrunta în ultimul meci din faza I a competiției KO. Partida era programată inițial în urmă cu o săptămână, dar a fost amânată la cererea mureșenilor, ce s-au aflat intr-un turneu in Ungaria.

Deși situația la Zlatna este incertă în continuare după retrogradarea din eșalonul terț, totuși, antrenorul Mirel Vasile a sunat adunarea pentru jocul de Cupă. CS Zlatna a rămas cu 7 jucatori din vechea garda: Cocârcă, Gavrilă, Man, Kiraly, Toma, Tămășan, Câmpean, lotul urmând a fi completat cu jucatori de la echipa a doua. Adversara „aurarilor”, AS MS Târgu Mureș, evolueaza in Liga a IV-a Mureș și a terminat sezonul precedent pe locul 4.

Jocul va fi arbitrat la centru Duicu Adrian, ajutata la cele două tușe de Tutu Lucian și Alecu Daniel (toți din Brașov). În cea de-a doua faza a competiției câștigătoarea dintre CS Zlatna și AS MS Târgu Mureș va intâlni pe teren propriu Unirea Florești (Cluj).

Articol scris de Lucian DANCIU

24 Jul. 2012, 17:25 Faza națională
Pe aceeași temă