Înfrângere la limită pentru Farul cu FC Brașov în Cupă

Mihai Andries 27 Sep. 2012, 07:17 Faza națională

FC Farul a ieșit aseară din Cupa României în 16-imile de finală, după o înfrângere la limită pe terenul lui FC Brașov, scor 0-1. Rezultatul a fost stabilit încă din prima parte, după golul lui Mugurel Buga, din minutul 22, căpitanul lui FC Brașov punctând din apropiere, la o centrare a lui D. Popa de pe stânga.

Cu vârfurile Sorin Chițu și Stoianof destul de active în față, Farul a avut însă prima ocazie a meciului, și încă una mare, în minutul 12, când, după o pasă a lui Chițu, Stoianof a ridicat balonul peste portarul Taborda, mingea căzând pe transversală.

După pauză, FC Brașov a avut o perioadă în care a ratat mai multe ocazii (D. Popa – min. 49, Hadnagy – min. 57, Buga – min. 65, 71), după care, în minutul 72, Sorin Chițu a preferat o pasă în fața porții, rămasă fără rezultat, în locul unui șut, deși se afla în unghi. În minutul 82, stoperul farist Stegaru a avut o ocazie și mai mare de egalare, când a trimis cu capul puțin peste poartă, la o lovitură liberă.

Misiunea lui FC Brașov de a păstra scorul de 1-0 s-a simplificat în minutul 86, când fundașul stânga al Farului, Valentin Sandu, a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

Au evoluat: FC Brașov (antrenor, Adrian Szabo): Taborda – Al. David, Machado, Lazăr, Străuț (min. 58, Cr. Ionescu) – D. Popa (min. 81, Viveiros), B. Madeira, Enceanu (min. 46, Olariu), I. Popa – Buga (cpt.), Hadnagy; FC Farul (antrenor, Alin Artimon): G. Curcă (cpt.) – Nițescu, Stegaru, Țabără, V. Sandu – Ivanovici (min. 80, D. Popa), Buzea, Săceanu – Sg. Popescu (min. 52, G. Bârlădeanu) – S. Chițu, Stoianof (min. 85, Coteanu).

Sursa: Ziua de Constanța

Mihai Andries 27 Sep. 2012, 07:17 Faza națională
Pe aceeași temă