Foresta Mălini a mai făcut ieri o victimă, pe Ceahlăul II

16 Aug. 2012, 14:59 Faza națională
Foresta Mălini a mai făcut ieri o victimă,** pe Ceahlăul II

Foresta Mălini a mai făcut ieri o victimă, a trecut cu scorul de 3-2, pe teren propriu, de gruparea de liga a III-a Ceahlăul Piatra Neamț și s-a calificat în premieră în turul al IV-lea al Cupei României la fotbal, urmând ca în faza următoare a competiției să primească vizita unei formații din cel de-al doilea eșalon.

Gazdele au deschis scorul prin A. Aileni în minutul 30, însă nemțenii au izbutit să restabilească egalitatea până la pauză. Prisacă a făcut 2-1 imediat după reluare, iar A. Aileni a majorat avantajul gazdelor în minutul 56. Pe fondul jocului bun prestat de fotbaliștii Forestei, oaspeții n-au mai avut puterea decât să reducă din handicap prin Bobric, în minutul 60.

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus și pentru modul în care s-au dăruit în acest meci. Am spus tot timpul că dorim să aducem o echipă de Liga a II-a la Mălini și acum ni s-a îndeplinit acest vis”, a declarat antrenorul gazdelor, Eduard Lichtenstein.

Foresta a evoluat în alcătuirea Plăcintă – Constantin, N. Ailenei, Filip, Cristea, Pânzariu, Fl. Ailenei, Prisacă, A. Aileni, Rață, Furtună. Au mai intrat Pășcănuț, Cozma și Onofrei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

16 Aug. 2012, 14:59 Faza națională
Pe aceeași temă