FC Zalău, spulberată de Seso în turul III al Cupei

17 Aug. 2012, 11:42 Faza națională
FC Zalău, spulberată de Seso** în turul III al Cupei

Nici în acest sezon de Cupa României, gruparea condusă de Ioan Morar nu a pus prea mare preț pe competiție. Față de precedentele două stagiuni, „alb – albaștrii” au reușit să treacă de un tur, reușind să elimine echipa de Liga a IV-a FC Viorel Mateianu.

Odată calificată în Faza a III-a, FC Zalău și-a aflat adversara – Seso Câmpia Turzii formație care a eliminat tocmai campioana Sălajului – Flacăra Halmășd. Încă de la aflarea adversarului, oficialii zălăuani au anunțat că nu doresc mare lucru de la acest meci, astfel au decis să trimită la Câmpia Turzii un lot format din juniori! Majoritatea proveneau de la grupa de juniori B, antrenată de Alexandru Pop, astfel jucători ca Alexandru Gudea, Mihai Cherecheș și David Balint au fost „vedetele” echipei, ei numărând prezențe și la echipa mare.

Referitor la meciul de la Câmpia Turzii, putem spune că a fost unul fără istoric. Gazdele au deschis scorul încă din primele 15 minute, iar după o jumătate de oră de joc, elevii antrenați de Vali Șandru au marcat de două ori și au dus scorul la 3 – 0, cu care s-a intrat la cabine. Nu puteau emite mari pretenții puștii antrenați de „Duțu”, deoarece adversarii au aliniat la start o echipă net superioară juniorilor lui FC Zalău.

Mai multe detalii pe Sportul Sălăjean

Seso Câmpia Turzii – FC Zalău 7 – 0 (3 – 0)

FC Zalău: Alexandru Gudea – Andrei Ghiuruțan, Petkes Richard, Sebastian Moroti, Radu Marian, Rareș Hosu, Mihai Cherecheș, David Balind, Daniel Supuran, Marin Gliguță și Alex Pop jr. Au mai evoluat: Vlad Muscan – Sas Attila, Darius Varga și Raul Iliese. Antrenor: Alexandru Pop.

17 Aug. 2012, 11:42 Faza națională
Pe aceeași temă