Farul s-a dus la Târgu Jiu cu rezervele!

Mihai Andries 25 Sep. 2013, 12:06 Faza națională
Farul s-a dus** la Târgu Jiu cu rezervele!

FC Farul susține astăzi, de la ora 16.00 (în direct la Digi Sport 1), meciul din „16″-imile Cupei României, cu Pandurii Tg. Jiu (vicecampioana României), în deplasare. Dată find distanța mare de parcurs până la Tg. Jiu și înapoi, oboseala din sânul lotului și meciul important care urmează în campionat, pe terenul lui FC Clinceni, liderul Ligii a 2-a, Farul a luat decizia de a deplasa în Cupă un lot tânăr, oprind la Constanța 13 dintre componenții echipei mari. În plus, la Tg. Jiu, „marinarii” vor fi conduși de pe banca tehnică de secundul Gică Mina, antrenorul principal Ion Răuță rămânând la Constanța cu restul jucătorilor și conducând un antrenament ieri dimineață.

Lotul pentru meciul cu Pandurii este format din: Vl. Neagu, Dragnea – portari; Nițescu, Cl. Popa, E. Năstase, Romașcanu, Bădașcă, Irimia – fundași; Pâslaru, Tudor, Anton, Ianuși, Ghenciu, B. Nicola, Tothăzan, Coteanu – mijlocași; Butoi, Muscă – atacanți. „Ne pare rău că partida nu se joacă la Constanța. Altfel am fi făcut strategia. Așa, având de parcurs 1.200 de kilometri (dus – întors), în condițiile în care meciurile sunt din trei în trei zile, iar sâmbătă avem o nouă întâlnire în deplasare, era foarte riscant să plecăm cu echipa de bază. Nu desconsiderăm Cupa, dar partida cu FC Clinceni e mai importantă decât cea cu Pandurii, care ne-ar fi supus lotul unor eforturi prea mari. Se pleacă de la Tg. Jiu pe la ora 18.30 și se ajunge la 03.00 – 04.00 dimineața. Le ținem pumnii celor care vor juca, sperând că vor face o figură frumoasă. Vom vedea sâmbătă dacă am luat o hotărâre înțeleaptă prin oprirea celor mai mulți dintre jucători la Constanța”, a declarat Ion Răuță.

Cristian Silvășan, șanse slabe să joace cu FC Clinceni

Eliminat în partida cu CF Brăila, fundașul central Florin Buzea își va ispăși etapa de suspendare la meciul de astăzi, astfel că va fi apt de joc cu FC Clinceni. Alți doi jucători însă, fundașul dreapta Robert Băjan și atacantul Cristian Silvășan, sunt incerți, al doilea având slabe șanse să fie refăcut, după ce s-a accidentat la picior în partida cu brăilenii și are repaos total în aceste zile.

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 25 Sep. 2013, 12:06 Faza națională
Pe aceeași temă