Cu Zagon, ca la poligon: 7-1!

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 12:50 Faza națională

Dintre titularii obișnuiți de la Pandurii, doar Voiculeț, Vlad și Nistor au început jocul cu recent promovata din liga județeană Covasna. Băcilă a marcat primul gol de la revenire

Oaspeții și-au încasat jumătatea de duzină până la pauză, neajungând în schimb să-l deranjeze pe Mingote. Boutadjine, cel care a executat Oțelul (3-2) în campionat cu două „capodopere”, în etapa a 5-a, a reușit o triplă spectaculoasă după ce s-a distrat pe stânga cu Csiki, trimis mai devreme la vestiare de antrenorul și, totodată, coechipierul Suciu.

Cristea a dat golul zilei cu o torpilă de la 30 de metri, iar Matulevicius a marcat abia la a treia ocazie imensă. Cel mai aplaudat a fost lobul lui Băcilă de la 25 de metri, aflat la primul gol după revenire. În minutul 60, Zagonul a reușit golul de onoare prin antrenorul-jucător Suciu, după ce Grig cel mic făcuse 7-0.

Un moment unic și comic, în același timp, s-a consumat când tânărul Avramescu l-a enervat la culme pe Petre Grigoraș. Antrenorul Pandurilor și-a trimis jucătorul la vestiare cu 10 minute înainte de final, preferând să joace în inferioritate numerică!

Articol scris de Cosmin STAICU

Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 12:50 Faza națională
Pe aceeași temă