Crișul Sântandrei a părăsit Cupa cu un scor mincinos

02 Aug. 2012, 16:11 Faza națională
Crișul Sântandrei a părăsit Cupa** cu un scor mincinos

Echipa bihoreană de fotbal Crișul Sântandrei s-a oprit în turul II al Cupei României la fotbal, după ce miercuri după-amiază a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de formația arădeană Național Sebiș.

Meciul, per ansamblu echilibrat, s-a încheiat cu un scor prea mare, după aspectul jocului. După ce la pauză rezultatul a fost egal, 0-0, iar în minutul 47, Crișul a ratat două ocazii uriașe, prin Gavrilaș și Giura, pe final, în ultimele 10 minute de joc, arădenii de la Sebiș, au reușit să dea lovitura și să înscrie de trei ori, în minutele 80, 81 (din penalti) și 85, ultima dată prin fostul jucător al FC Bihorului și al celor de la Bihorul Beiuș, Alin Coțan.

Astfel, la prima participare în fazele naționale ale competiției KO din fotbalul românesc, formația Crișul Sântandrei se oprește în turul II, după ce în prima fază a trecut de o altă echipă arădeană din Liga a III-a, CS Vladimirescu.

În meciul cu Național Sebiș, tehnicianul gazdelor, Ciprian Dianu a început jocul în formula: Verdeș – Ilisie, Matei, Șârț, Corpaș – Zima, Novak, Junc, Cipău – Lobonț și Giura. Pe parcurs au mai intrat însă și: Gavrilaș, Filimon, Ardelean și însuși Ciprian Dianu.

„Din punctul meu de vedere, echipa a jucat foarte bine. Dacă nu am reușit să concretizăm cele două ocazii uriașe din minutul 47, fotbalul s-a răzbunat și, din păcate, noi am fost cei care am pierdut. Am jucat de la egal la egal cu cei de la Național Sebiș, o echipă foarte bună, care va avea un cuvânt greu de spus în următoarea ediție a Ligii a III-a”, a declarat, la final, antrenorul Ciprian Dianu.

Cealaltă echipă bihoreană din această fază a Cupei României, CF Bihorul Beiuș, nu a jucat, dar s-a calificat în turul III, la „masa verde”, întrucât, Arieșul Turda, care trebuia să-i fie adversară s-a desființat la începutul anului.

În meciurile celui de-al doilea tur al Cupei României – Timișoreana, ediția 2012-2013, s-au întâlnit cele 42 de câștigătoare ale turului precedent, echipele ce au participat sezonul trecut în Liga a III-a, mai puțin cele 6 formații promovate, și cele 6 echipe retrogradate din Liga a II-a. Partidele au avut loc într-o singură manșă, pe terenul formațiilor mai slab cotate.

La fel ca în turul I, printre cele 48 de meciuri ale turului II au fost echipe ce s-au calificat la „masa verde” datorită adversarilor lor desființați. Așa după cum a fost cazul și Beiușului.

Sursa: Bihoreanul

02 Aug. 2012, 16:11 Faza națională
Pe aceeași temă