Cătălin Anghel: „Când nu bagi mingea în poartă, fotbalul te poate pedepsi”

Mihai Andries 11 Sep. 2014, 11:20 Faza națională

Cătălin Anghel, principalul Săgeții Năvodari, se aștepta la un meci greu cu FC Farul în Cupa României, avertizându-și în acest sens jucătorii.

„Farul e o echipă de tradiție, care dă mereu dovadă de spirit. Știam că vom avea o partidă dificilă. Însă noi singuri ne-am făcut meciul greu și am băgat Farul în meci prin niște greșeli foarte mari pe care le-am făcut în defensivă. În atac, în prima repriză, nu am fost atât de incisivi pe cât ar fi trebuit, din cauză că benzile terenului pot spune că nu au existat. A fost un joc slab din partea ambilor atacanți laterali. Din finalul primei părți însă și începând chiar imediat după pauză, am început să dominăm chiar foarte mult. Atunci când am dus mingea la margine, au apărut și ocaziile. Când nu bagi mingea în poartă, fotbalul te poate pedepsi, dar, până la urmă, a ieșit bine pentru noi. Ne bucurăm că mergem mai departe în Cupă”, a arătat Cătălin Anghel.

Săgeata are ca obiectiv clar promovarea în Liga I, dar își dorește și un parcurs cât mai lung în Cupa României. „Pentru noi, este foarte importantă și Cupa, dovadă că în meciul cu Farul am început cu echipa care a jucat acum trei zile. Încercăm să mergem pe toate planurile. Eu nu sunt genul de antrenor care încearcă să spună că e greu să joci din trei în trei zile. Vrem să-i obișnuim în primul rând mental pe jucători cu acest sistem. Totuși, îmi pare rău că nu am terminat în 90 de minute jocul de la Constanța, pentru că ne așteaptă un meci greu sâmbătă, cu Unirea Slobozia”, a mai spus Anghel.

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 11 Sep. 2014, 11:20 Faza națională
Pe aceeași temă