Aventura Șoimilor în Cupă continuă după 3-1 cu Flacăra Făget

16 Aug. 2012, 15:22 Faza națională
Aventura Șoimilor în Cupă continuă** după 3-1 cu Flacăra Făget

Echipa din Podgorie merge mai departe în Cupa României, după o prestație bună și un rezultat pe măsură în fața Făgetului. În prezența a peste 300 de spectatori, echipa lui Dan Cuedan a știut ce a vrut încă de la bun început și s-a instalat în jumătatea de teren adversă.

Deși au existat câteva oportunități la buturile lui Rădulescu, deschiderea tabelei s-a produs de abia în minutul 35. Cel care a înscris a fost Carlos Burian, care a reluat în plasă din 10 metri o respingere a defensivei timișene. Două minute mai târziu, Leucuța a nimerit bara din 6 metri și, astfel, „șoimii” au intrat cu avantaj minim la cabine.

Însă, tânărul atacant avea să se revanșeze în minutul 56, după o fază creată de Burian pe banda dreapta. Făgetul avea să revină în joc cu 17 minute înainte de final, prin Gălan, care l-a surprins pe Irimia cu un șut de la 25 de metri. Însă, Dumitru Mitu avea să repună lucrurile în ordine cu o reușită de kinogram. Fostul fotbalist al lui Panathinaikos a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri, mingea atingând și bara înainte de a intra în poartă. Scor final: 3-1 și Pîncota își continuă parcursul în Cupă, iar sâmbătă joacă amicalul de lux cu Dinamo.

Pîncota: Irimia – Huțanu, Lung, A. Lengyel, Ruja – Uibariu, Al. Pavel, Filimon, Bulzan – Leucuța, Burian. Au mai jucat: D. Mitu, Mateiu, Nistor, Românu.

Făget: Rădulescu – Birău, Secotă, Stefanovici, Dobre, Semenea, Djikici, Speroni, Onosă, Riciu. Au mai jucat: Abiodun, Demian, Tuculea, Scântee.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Gabriela Toderaș (Șuncuiuș), Bogdan Gireadă (Oradea).

Sursa: Sport Arad

16 Aug. 2012, 15:22 Faza națională
Pe aceeași temă