Sporting Roșiori a cules toate trofeele din Teleorman!

Mihai Andries 17 Jun. 2013, 12:47 Faza județeană
Sporting Roșiori a cules** toate trofeele din Teleorman!

Sporting Rosiori a câștigat tot ce se putea câștiga în acest sezon la nivel de județ. După promovarea echipei secunde în Liga 5, câstigarea Ligii a 4-a atât lajuniori, cât și la seniori, sâmbătă echipa lui Șoavă a câștigat și Cupa României – faza județeană.

In ultimul act al Cupei, roșiorenii au câstigat cu 4-0 în fața echipei Ajax Botoroaga, după ce la pauză scorul a fost 1-0. Ionuț Sârbu a deschis scorul în minutul 6, apoi Ajax a ieșit la joc și putea egala în minutul 38, însă Ivan a ratat dintr-o poziție foarte bună. În partea a doua, Ajaxul a cedat fizic și a permis Sportingului să atace în voie. Stavarache a reușit două goluri într-un interval scurt de timp, minutele 60 și 72 și a închis meciul.

Ultimul cuvânt l-a avut Lecoviște, care a marcat superb, dupa ce și-a ridiculizat adversarul și a înscris plasat la colțul lung (85). Astfel, în urma acestui succes, Sporting s-a calificat în Turul I al Cupei României – faza națională.

Pentru Sporting urmează „marea finală”, meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3, unde rosiorenii se vor duela miercuri 19 iunie, cu FC Balș

Sporting Rosiori – Ajax Botoroaga 4-0 Au marcat Sârbu (6), Stavarache (60, 72), Lecoviște (85)

 

Sursa: TereSport

Mihai Andries 17 Jun. 2013, 12:47 Faza județeană
Pe aceeași temă