S-au stabilit sfert-finalistele la Mehedinți! Echipele din Crăguiești și Gârla Mare au fost performerele turului secund

S-au stabilit sfert-finalistele la Mehedinți!** Echipele din Crăguiești și Gârla Mare au fost performerele turului secund

După ce a eliminat în runda inaugurală a Cupei României, faza județeană Mehedinți, colega de serie AS Viitorul Florești (4-0), AS Inter Crăguiești a trecut și de echipa de eșalon superior AS Coșuștea Căzănești, scor 3-1 (1-0). O altă echipă din Liga a V-a care a acces în turul al III-lea a fost Unirea Gârla Mare, care a dispus cu 1-0 (1-0) de Dunărea Gruia.

Pe teren, și Dunărea Hinova a învins AS Corcova, scor 5-4 după prelungiri, dar oaspeții au contestat identitatea a doi jucători și au câștigat meciul cu 3-0, la masa verde. Echilibrat a fost și jocul dintre liderul Ligii a V-a, AS Real Vânju Mare, și finalista ultimelor trei ediții ale Cupei României – faza județeană Mehedinți, AS Recolta Dănceu. Oaspeții s-au impus cu 1-0 (1-0) și au rămas în cursa pentru cucerirea unui nou trofeu. La Corlățel, AS Viitorul Șimian s-a impus cu 2-0 (1-0).

Fără emoții s-a calificat în schimb ocupanta locului secund din Liga a IV-a, CS Strehaia, care a trecut cu 6-2 (4-0) de Știința Broșteni. Cea mai categorică victorie a obținut-o CS Viitorul Cujmir, care s-a impus cu 7-1 (5-1) pe terenul ultimei clasate din Liga a V-a Mehedinți, AS Speranța Punghina.

Liderul Ligii a IV-a a stat în turul al II-lea și va intra în competiție direct în faza sferturilor de finală, care vor avea loc pe data de 5 martie 2016.

Tragerea la sorți va avea loc în luna februarie a anului viitor, iar în urnă vor intra 6 echipe din Liga a IV-a și două din Liga a V-a.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă